#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Prvi Samit ženskog liderstva na temu “Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena”

Prvi Samit ženskog liderstva na temu “Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena”

AFA Asocijacija (Assotiation for Affirmation of Women’s Potential and Networking), koja je posvećena kreiranju platforme za povezivanje žena i njihovo aktivno učešće u društveno važnim projektima, na današnjoj konferenciji za medije predstavila je teme i učesnice prvog Samita ženskog liderstva (Women’s Leadership Summit). Samit će se održati u Beogradu, 25. i 26. oktobra 2017. u hotelu Radisson Blu i okupiće najuticajnije žene iz različitih oblasti: nauke, biznisa, administracije, obrazovanja, medija, umetnosti i kulture sa ciljem razmene iskustva sa predstavnicama drugih industrija kako bi se podstakao javni dijalog o snažnijoj zastupljenosti žena u javnom i poslovnom životu u Srbiji. Samit će otvoriti potpredsednica Vlade i ministarka za infrastrukturu i građevinarstvo  a kao počasne gošće, obratiti i princeza Katarina Karađorđević i Andrea Lekić, kapiten nacionalne reprezentacije i najbolja rukometašica sveta u 2013. godini.

AFA Asocijacija Samit ženskog liderstva Prvi Samit ženskog liderstva na temu Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena

 “Cilj Samita je da jednom godišnje okuplja žene iz različitih oblasti i da im omogući da se povežu i da razmene iskustva. Tokom dva dana učestvovaće 80 uspešnih žena  iz različitih oblasti, a na Samitu će se obratiti Sonja Liht, predsednica Fonda za političku izuzetnost i Spoljnopolitičkog saveta Ministarstva spoljnih poslova, Betsy Nelson, potpredsednica EBRD kao i Rina Bart Tal, predsednica i osnivač Izraelske ženske mreže, koje će govoriti o tome zašto je važno da se žene povežu i da saradnju postave kao prioritet”, izjavila je Žaklina Nikolić-Kušić, osnivač AFA asocijacije. “Kako je glavna tema digitalizacija, uvodno predavanje će održati  francuski futurista Jean-Christophe Bonis i Dr. Jochen Gross, Data Analitics direktor u Simensu , koji će nam približiti kako će naučna i tehnološka dostignuća da utiču na promenu života i poslovanja.” 

AFA Asocijacija Samit ženskog liderstva 2 Prvi Samit ženskog liderstva na temu Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena

Realnost je da se društvo bori sa nejednakošću polova prilikom zapošljavanja, isplata zarada, ostvarivanju zakonskih prava i socijalnih benefita, zbog čega je važno uspostaviti društveni konsenzus o kreiranju platforme koja će ženama širom zemlje omogućiti da ostvare bolju privatnu i profesionalnu budućnost za sebe i svoje porodice. Jedan od načina da se širi društveni dijalog pokrene je umrežavanje žena koje imaju odgovarajuće znanje, iskustvo i motivaciju da na ovom problemu rade sa predstavnicima državnih institucija, poslovne i akademske zajednice i ličnostima iz javnog života.

Glavni cilj Samita je da okupi samosvesne, proaktivne žene koje su zainteresovane da se kontinuirano edukuju, informišu, razvijaju svoje potencijale, aktivno učestvuju i menjaju društvo na bolje. Povezivanje i neprekidna edukacija, razmena ideja, znanja i iskustava kao i lični razvoj, osnova su za ostvarivanje uspeha u svim oblastima života.

Vesna Damjanić RTS Prvi Samit ženskog liderstva na temu Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena Mr.Sci .Med . Jasmina Knežević Bel Medic Prvi Samit ženskog liderstva na temu Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena

AFA Asocijacija inicira saradnju sa svim društvenim činiocima kao i sa kompanijama koje prepoznaju značaj ovog potencijala, a jedna od njih je i kompanija IKEA.

“Zadovoljstvo nam je da podržimo napore AFA ženske mreže na podizanju svesti i podsticanju dijaloga o temi jednakosti u društvu. U kompaniji IKEA verujemo da je jednakost osnov ljudskih prava i posvećeni smo stvaranju inkluzivne kulture gde su muškarci i žene podjednako vrednovani za svoj doprinos, i radujemo se što ćemo na Samitu imati priliku da podelimo detalje kako unutar kompanije radimo na ovu temu i da čujemo druge primere dobre prakse”, izjavila je Maja Vujašković Đureinović, PR i menadžer za komunikacije, IKEA.

Maja Vujašković Đureinović IKEA Prvi Samit ženskog liderstva na temu Digitalizacija i tehnološke inovacije kao šansa za brži razvoj društva i aktivniju ulogu žena

Na sajtu www.afa.co.rs se nalazi program prvog Samita ženskog liderstva, kao i dodatne informacije o programu AFA Asocijacije.

Editors choice