Februar je mesec koji traje najkraće, ali to ne znači da ne donosi neverovatne promene u životima pojedinih horoskopskih znakova. Nakon punog Meseca u Raku, potpuno je legitimno da vam je potreban odmor, ali sada nije pravi trenutak jer ćete konačno dobiti priliku da uživate u kreativnim i pozitivnim stvarima sa dragim ljudima. Očekujte uspeh na svakom koraku i na žalite zbog umora koji osećate, jer će na samom kraju sve da se isplati.

Pun Mesec u Lavu donosi romantiku i ispunjava sve vaše želje!

Sada je idealan trenutak da se oslobodite šablona po kojima ste do sada radili, vreme je da stvari na koje ne možete apsolutno da utičete prepustite slučaju jer, bez obzira što to nikad do sada niste radili, u ovom mesecu možete da učekujete promene koje će vas osloboditi odgovornosti. Vama je potreban odmor od svega i što pre ga sebi obezbedite!

Ovan

Želite što pre da se osamostalite i da povećate svoje prihode. Upravo preterano razmišljanje o finansijama vas usporava i ne dopušta vam da razmišljate brzo i efikasno kako ste i sami navikli. Što pre se oslobodite pritiska jer ćete samo tako moći pravilno i adekvatno da razmišljate. Kad je reč o romantičnim momentima, neće vam nedostajati u ovom periodu, ali vama je čak i na tom polju potrebna relaksacija i opušten razgovor.

Bik

Vreme je da se usredsredite na balans između privatnog i poslovnog života jer ćete u suprotnom naleteti na određene prepreke i probleme. Naravno, balans između privatnog i poslovnog je bitan, ali je podjednako važno i da odvojite nešto vremena za sebe, a to je ono što često izbegavate.

Blizanci

U ovom periodu kod vas će biti sve po starom, ali to vama i znači jer volite da držite stvari pod kontrolom. U nekoj od narednih nedelja možete da očekujete susret sa osobom iz prošlosti koji će vam doneti nemire, ali pokušajte da se stabilizujete, jer i sami znate da nema povratka.

Rak

Trenutak je da pokrenete temu unapređenja sa svojim nadređenima. Ako taj razgovor ne bude protekao pozitivno po vas, budite slobodni da krenete u potragu za novim poslom jer vas zaista očekuju pozitivne stvari na finansijskom planu.

Lav

Pun Mesec je u vašem znaku, dakle očekuje vas jak i snažan mesec u svakom smislu te reči! Još jednom ćete pokazati da ste sjajan lider svom timu, a pored toga možete da očekujete i pozitivnu promenu u finansijama. S obzirom na to da vam sve ide onako kako ste želeli, idealan je momenat da vam kažemo da podjednako lepe stvari možete da očekujete i u ljubavi, ali i u odnosima sa porodicom. Jednostavno, ovo je samo još jedan trenutak u kom sijate!

Devica

Poželećete da se odmaknete od gužve i ljudi koji od vas konstantno nešto očekuju i baš u trenutku kad to budete presekli i učinili, možete da očekujete napredak! Pun Mesec vam donosi mir, a to je ono što vam je najpotrebnije.

Vaga

Možda ćete biti razočarani u one koji su vam bili bliski jer će u ovom periodu i oni pokazati svoje pravo lice. Ipak, neće vam biti potrebno previše vremena da se oporavite od toga i nastavite ka svojim ciljevima.

Škorpija

U centru ste pažnje i odlično vladate situacijom; ne dozvoljavate da bilo ko poljulja vaše samopouzdanje, ali ispod svega toga krije se umorno lice željno pažnje i spokoja. Osoba koja će vam doneti mir i zaštitu vam je blizu, samo je potrebno da date sebi šansu da neko konačno postane vaš oslonac.

Strelac

Izlazite iz zone komfora i pokušavate da napravite promene u svom životu, za to vam je ipak potrebno malo više vremena, ali ne oklevajte jer u stanju ste da ostvarite sve što naumite.

Jarac

Ljubav je u ovom periodu nešto što vas održava. Nova romansa koju ste započeli vam prija i prognoze kažu da će tako biti još dugo. Konačno ste našli osobu kojoj ne morate da polažete račune i sa kojom možete beskrajno da se zabavljate, a to je ono za čim ste dugo čeznuli.

Vodolija

U vaš život dolazi osoba koja će vam biti podrška u svim borbama, bićete slobodni da joj se obratite za svaki problem koji imate. Snažna konekcija koja se dogodila između vas iznedriće veliko prijateljstvo, ali i ljubav.

Ribe

Doneli ste odluku da je vreme za promenu i radite na tome, hrabri ste i istrajni kao nikad dosad. Budite ponosni na sve što radite, a uz to očekujte i nagradu.

Pročitajte i ovo: Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Naslovna fotografija: instagram.com/control.movement

Dragana Stojanović

Comments