Pun Mesec u Vodoliji registrovali smo 22. avgusta, ali uticaj ovog tranzita potrajaće nekoliko meseci, kažu astrolozi. Zato se pripremite na još jedan krug uzbudljive vožnje, koja donosi motivaciju, samopouzdanje i zatvaranje nekih ciklusa i krugova. 

Ovan 

Promene u vašim društvenim krugovima i u vašoj bliskoj okolini dešavale su se tokom cele godine, a bilo je i puno izazova u odnosima – neki su se prekinuli, ili su počeli da idu ka završetku, od nekih ljudi ste se udaljili. Sa ovim tranzitom, osećate se više svoji nego u prethodnom periodu, pa ćete imati samopouzdanja da neke stvari privedete kraju, kao i da se ponovo zbližite sa nekim osobama, koje ste neopravdano zanemarili. 

Bik 

Mesec u Vodoliji zatvara poglavlje u karijeri, koje je bilo aktuelno prošlog meseca. Ako ste imali neočekivane padove i variranja, sada ćete postići svoje ciljeve i ispuniti očekivanja. Nerešena pitanja dolaze na red, a vi ste spremni da se suočavate i rešavate probleme, na ličnom, ljubavnom i poslovnom planu. U ovom periodu (narednih nekoliko meseci) osvajate nagrade koje su do sada izostajale. 

Blizanci 

Slika vaše budućnosti će vam biti mnogo jasnija, a vaša očekivanja mnogo realnija – to vam donosi ovaj tranzit, fokus i kontrolu. Osećaćete se ohrabreno i osnaženo da napravite korak napred i odaberete oblast ili polje koje je u skladu sa vašim strastima i interesovanjima. Iskoristite ovaj period najbolje što možete, dok traje uticaj Jupitera, koji oplemenjuje vaš znak i daje vam pozitivnost i motivaciju. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @atyourtaste

Rak 

Buđenje! Dok se pun Mesec vraća u Vodoliju kako bi vam ponudio neke smernice u izmenama vašeg profesionalnog puta i poboljšanju finansijske stabilnosti, Jupiter vam donoosi znanje i osećaj da možete da ga primenite. Treba da se setite svoje snage i moći i sa mudrošću koju ste stekli, da nastavite napred, bez oklevanja.

Lav 

Na vaš znak utiče Saturn i vaša transformacija je u toku – ako su u poslednje vreme vaši lični i romantični odnosi bili hladni, poslednji tranzit punog Meseca u Vodoliji vraća vam izazove sa kojima ste se suočavali dok ste pokušavali da očuvate postojeće odnose. Sada ste tu, spremni da pružite razumevanje, saosećanja i mudrost. Možda će onima koje volite biti potrebno rame za plakanje, a vama neće biti teško da budete uz njih. 

Devica 

Tokom ovog tranzita, spremite se za predstojeće faze na vašem putu, u narednih nekoliko meseci. Opremljeni ste alatima koji su vam potrebni da donosite efikasnije odluke, možete transformisati svoje rutine da biste se suočili sa preprekama i nivo produktivnosti vam se povećava. Moći ćete da redefinišete ciljeve u karijeri i da postavite zdravije granice u ličnim odnosima. 

Comments