Vaga 

Ovo je godina preobražaja vaših odnosa, zapravo, mesta sa koga stupate u bliske odnose, jer shvatate da je najvažniji odnos onaj koji imate sa sobom. Jupiter vas podseća da nema zastoja, ako ste voljni da živite u trenutku. U narednih nekoliko meseci čeka vas uzbudljiv period dubljeg povezivanja sa bliskim osobama i porodicom, a možete upoznati i nove, zanimljive osobe. 

Škorpija 

Promene na ličnom i poslovnom planu – možete koristiti moćne veze koje će vam pomoći na putu do vrha, posebno kada se sezona Lava približi kraju. Imate dobru bazu na kojoj gradite svoj život i drugi mogu da vide koliko ste vredni i efikasni čak i kada ste pod stresom. Uzbudljiv period za vas, pun ličnih uvida i produktivnih napora! Nagrade neće izostati. 

Strelac 

Polje komunikacije dolazi do izražaja i vraća vam se nešto što ste zapostavili u ovoj oblasti – puni ste ideja, uvida i mozak vam radi jasno i velikom brzinom. Zabeležite te misli, za sebe i praćenje svog razvoja, ali i kao materijal za ozbiljniji sadržaj koji možete izneti, ukoliko volite da pišete. U narednim mesecima možete stvoriti nešto vredno, na poslovnom i ličnom planu. Druženje će biti opuštajuće, mogu se pojaviti osobe od kojih ste se udaljili. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @atyourtaste

Jarac 

Vi ste na putu uspeha – ako ste se u prethodnom periodu borili sa razumevanjem i prihvatanjem sopstvenih vrednosti, sada imate odgovore koje ste tražili. Jupiter vam osvetljava stvari iz pravog ugla i doprinosi vašem samopouzdanju. Mars vam daje zamah potreban da stignete tamo gde želite i okruženi ste ljudima koji primećuju vašu harizmu i iskazuju vam poštovanje. 

Vodolija 

Pun Mesec će vam pomoći da se krećete kroz iskušenja koja vam je Saturn postavio na putu ka uspehu. Na vašoj strani je i Jupiter koji će vam pokazati da je sve moguće. Očekujte da će prevazilaženje prepreka biti odlučujuće za vas i pomoći vam da se istaknete i shvatite koliko ste “porasli” tokom ove godine.

Ribe

Ovaj tranzit navešće vas da zatvorite neka poglavlja u svom životu, što je dobar znak, jer pokazuje da imate hrabrosti da krenete dalje i ostavie iza sebe stvari koje vas nisu činile srećnim. Ovaj potez dovešće vas do mentalnog i duhovnog izlečenja, a za to možete zahvaliti Jupiteru koji će vam pomoći da optimistično prevazićete sve prepreke.

Naslovna fotografija: instagram.com/atyourtaste

Brankica Milošević

 

Comments