Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Ovog meseca očekuje nas pravi spektakl, tačnije Diorova Haute modna revija. Navikli smo da poznati luksuzni svetski brendovi stalno pomeraju granice i jasno nam je da im je važno kako će se predstaviti. Kada su modne revije u pitanju, upamćeno ostaje samo ono što ih izdvaja od drugih. Te razlike se uglavnom ogledaju u originalnoj poruci i nekolicini drugih detalja, koji su prilično efektni. To zna Dior, to znaju i mnogi drugi. Ovog puta, odnosno ovog meseca, Dior zaista želi da pošalje jednu snažnu i važnu poruku kroz svoju reviju. I jedva čekamo da vidimo kako će sve to izgledati! Za sada su nam poznate samo sledeće informacije:

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorka Dior-a, angažovala je radikalnu feminističku umetnicu Judy Chicago, koja će dizajnirati celokupan set za predstojeću reviju. 

Ono najvažnije što znamo u ovom trenutku jeste da će se revija održati u muzeju Rodin u Parizu. I što je interesatnije, postavka će nakon revije biti otvorena za javnost. 

Pista će biti ukrašena hiljadama cvetova, a revija će nositi naziv “Žensko božanstvo”. Na reviji ćemo takođe moći da vidimo kreativna rešenja koja su izrađivale studentkinje iz Indije, a na kojima će se naći pitanja poput “Šta ako žene zavladaju svetom?”. Inače, Judy se naravno bavi odnosom moći među polovima i naravno ulogama, pa će sve biti predstavljeno kroz tu prizmu. Zapravo, poenta je da pokaže kako taj odnos između muškarca i žene određuje način na koji svi mi živimo.

Editors choice