Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Ovog meseca očekuje nas pravi spektakl, tačnije Diorova Haute modna revija. Navikli smo da poznati luksuzni svetski brendovi stalno pomeraju granice i jasno nam je da im je važno kako će se predstaviti. Kada su modne revije u pitanju, upamćeno ostaje samo ono što ih izdvaja od drugih. Te razlike se uglavnom ogledaju u originalnoj poruci i nekolicini drugih detalja, koji su prilično efektni. To zna Dior, to znaju i mnogi drugi. Ovog puta, odnosno ovog meseca, Dior zaista želi da pošalje jednu snažnu i važnu poruku kroz svoju reviju. I jedva čekamo da vidimo kako će sve to izgledati! Za sada su nam poznate samo sledeće informacije:

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorka Dior-a, angažovala je radikalnu feminističku umetnicu Judy Chicago, koja će dizajnirati celokupan set za predstojeću reviju. 

Ono najvažnije što znamo u ovom trenutku jeste da će se revija održati u muzeju Rodin u Parizu. I što je interesatnije, postavka će nakon revije biti otvorena za javnost. 

Pista će biti ukrašena hiljadama cvetova, a revija će nositi naziv “Žensko božanstvo”. Na reviji ćemo takođe moći da vidimo kreativna rešenja koja su izrađivale studentkinje iz Indije, a na kojima će se naći pitanja poput “Šta ako žene zavladaju svetom?”. Inače, Judy se naravno bavi odnosom moći među polovima i naravno ulogama, pa će sve biti predstavljeno kroz tu prizmu. Zapravo, poenta je da pokaže kako taj odnos između muškarca i žene određuje način na koji svi mi živimo.

Editors choice