Četvrtak 29. jun

Bebel Gilberto

Bebel Gilberto, višestruko nominovana umetnica za nagradu Gremi, stiže u najlepši letnji prostor u Beogradu, ovog juna sa svojim triom. Ćerka poznatog pevača Joao Gilberta – stvorila je sopstveni zvuk, laid back stil bossa nove, započinjući karijeru u svojim dvadesetim u prvobitnom domu, Njujorku. Njena sinteza elektronike sa autentičnim brazilskim ritmovima i melodijama koja pluta na vrhu bossom obojenim modernim aranžmanima su je postavili među najprodavanije brazilske umetnike svih vremena.

Ona će izvesti veoma poseban, intiman nastup, uz pratnju dugogodišnjeg gitariste Masa Shimizu na gitari i Magrus Borges na perkusijama. Na repertoaru će se naći mnoge njene omiljene pesme, preuređene za intimniji set, kao i neke nove pesme i posebna iznenađenja iz njenog dugogodišnjeg muzičkog života.

BebelGilberto photobyDarianDarneles Radna nedelja u letnjem Bitefartcafeu

Karte u prodaji na svim prodajnim mestima, kao i online i m-ulaznice: Eventim i Ddtickets.

Petak 30. jun

MAKAO

Sinonim za dobar provod danas postao je žanr House. Ova muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend MAKAO. Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati i najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar domaće radinosti.

Subota 1. jul

GIRLS, BOYS AND TOYS

Moćni vokali i odlična svirka su ono što vas očekuje uz GBT! Rock & house exravaganza, ali i najnoviji pop, MTV, VH1 hitovi.

Možete samo da slušate ali bolje je ako đuskate!

bitef7.10 28 Radna nedelja u letnjem Bitefartcafeu

Utorak 4. jul

Aleksandra Denda “Dreamer” live

Aleksandra Denda, talentovana kantautorka školovana na Berklee College of Music, Beograđanima će 4. jula premijerno predstaviti svoj album DREAMER na letnjoj sceni Bitefartcafea, na Kalemegdanu. To je jedinstvena prilika da čujemo Aleksandru neposredno pred njen povratak u Njujork gde će krajem meseca nastupiti u čuvenom Karnegi Holu sa internacionalnim bendom Jan Kus & SlavoRican Assembly.

Pored autorskog materijala, Aleksandra će izvesti numere Grečen Parlato, Esperanze Spalding, RH Faktora, Earth Wind and Fire u svom aranžmanu uz podršku ekipe vrhunskih beogradskih muzičara koju čine basista Pera Krstajić, stipendista Berklee College of Music, Peđa Milutinović, jedan od najtalentovanijih mladih bubnjara u regionu i član Vasil Hadžimanov benda; Nikola Milenković, gitarista školovan na muzičkom konzervatorijumu u Beču i pijanista Dragan Ćalina koji se školovao i živeo u Holandiji a sada je stalni profesor Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

NOLE0622 Radna nedelja u letnjem Bitefartcafeu

 

Comments