Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/3

Nikad ti nije dosadno sa tvojom anksioznošću, jer nikad nisi sama – tvoja unutrašnja teskoba je stalno tu da održava čvor u tvom stomaku čvrsto vezanim, da te podseća da ne možeš, da nisi dovoljno dobra, da za tebe nema opuštanja, već samo strahovanja i zebnje. Jedna od brojnih radosti tvoje neraskidive veze sa anksioznošću – osim što ona želi da se sa njom identifikuješ i da ne razmišljaš o sebi drugačije, nego kao o dijagnozi – jeste strah da će te svi ostaviti.

Svi jedva čekaju da te se reše. Roditelji bi da im se skineš s grbače, na bilo koji način. Da se udaš, zaposliš u drugom gradu, hospitalizuješ – svejedno im je, samo da se malo odmore od tebe.

Prijateljima je dosadilo da te teše i da stalno imaju razumevanja za tvoje promene raspoloženja, da te stalno zovu i suočavaju se sa tvojim odbijanjem ili da stalno slušaju kako ti nije dobro i uveravaju te kako nemaš zbog čega da brineš.

Pitanje trenutka je kada će tvoj dečko zaključiti da si ludača i da ne može sa tim da se nosi i kada će potražiti neku normalnu devojku, ako je već nije našao.

Tripovi te voze trista na sat i ti znaš da su tripovi i umorna si od otimanja i borbe za zdrav razum, od preslišavanja realnosti, od posmatranja svojih bližnjih, ispitivanja i zaključivanja. Jer to je sve samo strah. Strah da ćeš podleći i da ćeš stvarno načisto flipnuti, strah da ćeš drugima toliko dosaditi, smoriti ih i iscrpsti, da ćeš odjednom ostati sama – sa svojom anksioznošću – i da nećeš imati nikakvog izbora.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Editors choice