Dopisivanje putem poruka je u savremenim ljubavnim (i svim ostalim) odnosima, postalo najvažniji način za održavanje komunikacije i kontakta. Čekanje na odgovor kida živce, a brzi odgovori poručuju da nam je neko dostupan i zainteresovan za nas. Evo kakav je ko u elektronskoj komunikaciji s obzirom na to šta je u horoskopu.

Оvan

Impulsivnom Ovnu nije problem da se dopisuje sam sa sobom – on ne čeka na odgovor i ne vodi konverzaciju, nego piše prvo što mu padne na pamet i šalje bez razmišljanja.

Bik

Brzo odgovara svim svojim prijateljima, ali kad šalje neku poruku koja mu je važna u emotivnim odnosima, treba mu više vremena – dok se raspita kod pouzdanih prijatelja šta misle o tome što on želi da kaže, ili kako je najbolje da odgovori.

Blizanci

Oni obično prelistavaju konverzaciju, da bi se podsetili šta su sa kim razmenili i da bi mogli da nastave dopisivanje u tom tonu. Njihove poruke su promišljene.

Rak

Kad primi poruku, Rak radije zove onoga ko mu je pisao, nego da se beskrajno dopisuje. Osim toga, boja glasa i razmena reči čine komunikaciju živom i stvarnom – a i praktičnije je.

Lav

Ne odgovara na poruku odmah, treba mu malo vremena da razmisli. Ali ne ignoriše i ne ostavlja bez odgovora.

Devica

Treba joj više vremena, obično zato što istovremeno radi sto stvari i dopisuje se sa barem pet osoba.

Comments