Težnja da se bude drugačiji, poseban i bolji, stara je koliko i čovek. Svaki korak napred, svaki pogled u budućnost određen je vizijom stvaralaca, koji dugogodišnjim radom, od  ideje stvaraju vrhunski proizvod. Za to su potrebna odricanja, edukacija, osećaj za promene u društvu, kao i iskrena ljubav prema poslu.

Rancco muska odela1 Rancco muška odela: Luksuz je biti svoj

Napraviti nešto vredno i prepustiti ga onima koji imaju dar za prepoznavanje vrednosti, predstavlja temelj rada i najveći izazov. Upravo zbog toga, njihova vizija kvalitetnog muškog odela nikada nije bila ograničena jednim trenutkom, nego su od samog početka svoju pažnju posvetili eleganciji, koja je oduvek bila poželjna. U svakom vremenu i na svakom mestu.

Sada već davne 1990. godine, kada su počeli sa radom u boemskoj četvrti Skadarlije, verovali su da će njihova vizija kvalitetnog, muškog odela postati prepoznatljiva. Dobar ukus, strast i odlučnost, uz karakterističan stil i posvećen rad, doneo je rezultat, pa je nakon više od decenije uspešnog rada, 2003. godine, stvorena linija odeće Rancco, koja danas predstavlja nadaleko prepoznatljiv brend, kada govorimo o modernim muškim odelima.

Rancco muska odela2 Rancco muška odela: Luksuz je biti svoj

Od samog početka, pa i danas, vode se samo jednim načelom „Kvalitet.“ Zato danas koriste isključivo vredan materijal, italijanske i engleske tkanine, različitih mešavina vune, svile i kašmira, sa kojim, uz njihov prepoznatljiv kroj, nastaju odela posebne elegancije.

U svakoj njihovoj kolekciji rade po dva modela, u dvadeset sedam veličina, što njihovu ponudu u ovom trenutku čini jedinstvenom, jer ne postoji nijedan modni brend koji je otišao tako daleko. Takođe, kod njih, možete pronaći i najbolje košulje, različitih dezena i modela; strukirane, blago strukirane i regularne, sa različitim modelima za kragne, a izrađene od najkvalitetnijih i najfinijih italijanskih tkanina.

Rancco muska odela3 Rancco muška odela: Luksuz je biti svoj

Poštovanje klijenata ogleda se u činjenici da vam pružaju slobodu da sami odaberete tkaninu, postavu, detalje, dugmiće, ukrasne štepove i džepove, kako bi odelo koje nosite bilo isključivo vaše, što se uvek može kombinovati i sa vašim inicijalima.

Još jedna u nizu njihovih inovacija i modnih proizvoda predstavlja već poznati klub teget sako, sa dvadeset i četiri karatna pozlaćena dugmeta, kao i posebni modeli sakoa, koji se mogu kombinovati i sa džinsom.

Viizija stilske muške odeće Rancco je oduvek bila u skladu sa njihovom energijom. Granice koje se u poslu nameću, za njih nikada nisu postojale. Uvek su želeli da budu u samom vrhu, pa su mnoge domaće i strane korporacije odabrale upravo Rancco, kako bi njihovo osoblje, u svakom trenutku, i na svakom mestu, delovalo prefinjeno, elegantno i stilizovano.

Rancco muska odela4 Rancco muška odela: Luksuz je biti svoj

Da granice ne postoje, navešćemo vam još jedan primer. Sigurno se pitate kakva odela nose glavni glumci u holivudskim blokbasterima? Kakvu tkaninu koriste?

Najveći svetski krojači i dizajneri koriste luksuzne materijale firme Scabal, koja je poznata po tehnološkim inovacijama i vrhunskom kvalitetu. Ovi materijali sačinjeni od vrhunske vune, od Super 100 do Scabal Super 250, koji sadrže kašmir, svilu, pamuk, lan i moher, daju jedinstvenu kombinaciju udobnosti i lepote.

Ako želite odela poput onih koje nose holivudske zvezde, ako su vam potrebna odela vrhunskog kvaliteta, dovoljno je samo da posetite Rancco prodajne salone, u Knez Mihajlovoj ulici i na Trgu Nikole Pašića. Rancco ceni individualnost. Rancco ceni smelost. Luksuz je biti svoj.

 

Martina Lazić

Comments