Ravne cipele su “najbolji drugari” bolnih stopala. To najbolje znaju žene koje su tokom radnog dana stalno u štiklama pa kada se javi prilika da uživaju u ravnim cipelama mnogo više to umeju da cene. Koliko god cipele sa visokom štiklom izgledale elegantno i seksi na stopalima jedne žene, neosporno je da posle dužeg vremena noge počinju da bole i da poželite da ih izujete.

Zato se zahvaljujemo ravnim cipelama što postoje!

221 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima

Ove sezone imamo odlične vesti za sve žene, jer ravne cipele su sada mnogo stilizovanije nego ranije te ih možete nositi uz svaku vrstu odeće i u svim prilikama. Više ne morate da brinete da vam se osim klasične salonke ništa drugo neće uklopati uz odelo za posao ili suknju i sako. Moramo priznati da sofisticiran utisak koji cipela na štiklu ostavlja ne može da se meri ni sa čim, ali daleko od toga da je ne možemo zameniti sa elegantnim ravnim cipelama.

Bilo da ste veoma visoka devojka koja se užasava štikli ili samo još jedna žena koja želi da odmori svoja stopala od štikli pogledajte nekoliko primera modela ravnih ciepela koje svaka žena treba da ima.

Cipele za posao

Ravne cipele za posao su nam prva stavka jer je svaka žena željna upravo ovog modela u što više varijanti. Upravo u onim danima kada znate da ćete sigurno imati mnogo posla i hodanja po kancelariji, odlučite se za elegantne ravne cipele, baletanke ili one koje se napred sužavaju u špic. Izaberite one koje su dovoljno elegantne da možete da ih ukombinujete uz suknju ii sako ili kostim odelo koje nosite na poslu. Uverite se da izgledaju dovoljno otmeno kada se upare sa ostakom garderobe i da neće štrčati kao nedostak celom autfitu.

99 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima

Cipele na pertlanje

Od prošle godine pojavio se novi model ravnih cipela za kojim su poludele sve žene od mode i stila. A i kako ne bi kada su toliko lepe, zanimljive, šik, moderne a mogu biti i veoma elegantne za formalne prilike. Ovaj model cipela je uglavnom sa špicom napred, naravno ravne su i imaju pertle koje se pertlaju preko stopala i možete nastaviti pertlanje oko članka i listova ili ih jednostavno vezati odmah i tako skratiti pertlu. Ukoliko ih nosite u svakodnevnim prilikama uz haljinu onda ih možete pertlati uz nogu a ukoliko birate da ih nosite za posao onda ih vežite nisko. Uz cipele na pertlanje možete obući apsolutno bilo šta jer su savršen par koji se uklapa uz sve.

55 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima 44 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima
Comments