Krem i zlatne cipele u špic

Ovo je još jedan model koji ćete voleti i biće teško da im odolite. Ovaj model je savršen ukoliko želite da vaše noge izgledaju duže i mršavije, ali ne želite da se baš mučite sa previsokim štiklama. Cipele u špic uvek izgledaju elegantno a u krem i zlatnoj boji posebno jer pored crne, one mogu se uklopiti uz sve boje koje budete nosili na odeći. Ove dve nijanse daju poseban sofisticirani izgled svakom autfitu a vi ćete se, pored toga što izgledate lepo i plus se osećati komotno.

77 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima 88 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima

Klasične crne baletanke

Svaka žena mora da ima kvalitetan par crnih baletanki za sve prilike. Bilo da su napred zaobljene ili špicaste jednostavno one su must have u svakom garderoberu žene. Ovaj model je upravo onaj koji uvek i svuda možete uzeti u obzir i nositi sa bilo čim i bilo kada. Idealne za posao, ali i obavljanje svakodnevnih obaveza po gradu ove cipele su vaš “najbolji prijatelj”, zauvek.

112 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima

Efektne cipele

Ravne cipele u nekoj od jarkih boja, sa detaljima u vidu kamenčića, bisera, raznih šara i dezena još jedan je od modela koje bi trebalo imati. Ovakav model je neizostavan kada želite da jednostavan i sveden autfit dodatno stilizujete i osvežite. Cipele u boji sa detaljima dovoljne su pa makar obukli i najobičnije jednobojne pantalone i pamučnu majicu. One jednostavno podižu svaku modnu kombinaciju na viši nivo.

33 Ravne cipele SVAKA žena mora da ima

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.glamradar.com, www.pinterest.com

Zorana Jelenković

 

 

Comments