Nije teško otkriti sa kim imate posla – sa dečakom ili potencijalnim čovekom, sa zrelim muškarcem ili večitim dečakom. Razlike u ponašanju, stavovima, rezonu i postupcima sigurno znate i same, ali evo liste, da se preslišate, ako vam se desi da se zaljubite u dečaka i počnete da gajite ludu nadu da će on postati čovek.

Muškarac će priznati svoje greške, dečak će tražiti za njih opravdanja

Svi ponekad greše i povređuju bliske ljude nenamerno i nesvesni da to čine. Ipak, prema reakciji povređenog oni zreliji će shvatiti da su zabrljali, a želeće i da znaju kako, ako već ne mogu da pogode. Muškarac će priznati svoju grešku onog momenta kad je uvidi, a prihvatiće je kad mu na nju ukažete i objasnite mu šta vas je povredilo. Želeće da se izvini, iskupi i popravi stvari. Dečak će tražiti opravdanja, braniće se i neće hteti da prihvati odgovornost i radije će biti tvrdoglav i ubeđivati vas da vi grešite i da nemate razloga da se loše osećate, da tripujete, čak i kad shvati u čemu je njegova greška.

Muškarac će poštovati vašu želju, dečakom će rukovoditi njegove želje

Da li vi nešto hoćete ili nećete, dečaku nije važno. On će vas nagovarati, umiljavati se i oprobati sve moguće strategije da ispuni sebi želju, ne poštujući ni trenutka kako se vi osećate i šta vi želite. Muškarac će poštovati vaše pravo na izbor, na dilemu, na potrebu da prođe neko vreme da biste znali šta želite ili ne želite.

idealan muskarac 3 Razlike između zabavljanja sa dečakom i čovekom
Comments