Vaš znak je napredovao

Svake godine nakon vašeg rođenja, vaše Sunce napreduje po jedan dan u kalendaru, što znači da sa vremenom može preći u sledeći znak. Recimo, neko ko je rođen 10. jula, u horoskopu je Rak, a do 12. Godine Sunce te osobe napreduje ka znaku Lava koji počinje 22. jula, što je 12 dana posle 10. jula – svaki dan „vredi“ jednu godinu. Ovaj prelaz ukazuje na duhovnu evoluciju Sunčevog znaka dodavanjem ili modifikovanjem njegovih osnovnih svojstava, dok razvija zrelost i stiče novu perspektivu. 

Vaše Sunce se kosi sa Neptunom 

Neptun je planeta obmane i zablude, dok Sunce predstavlja sopstvo, kao i odnos prema ocu. Ako je Neptun negativno aspektovan u odnosu na Suce, to može ukazivati na lažan ili nejasan osećaj sopstva. Uticaj Neptuna je visoko subjektivan i može da zamagli i zamrači stvarnost, sprečavajući otkrivanje i razumevanje stvarne prirode stvari. 

Vaš znak je promenjen

Znakovi zodijaka su se pomerili. Datumi koji se obično koriste u zapadnoj astrologiji zasnivaju se na položaju ravnodnevice i sazvežđa sa kojima su se poravnali pre više hiljada godina. Od tog vremena, ravnodnevice su se pomerile nekoliko stepeni i zodijačka sazvežđa se više ne poravnavaju na isti način. Pomakli smo se za otprilike 25 dana, što znači da, ako ste rođeni 10. jula, zapravo ste bili u znaku Blizanaca. Pronađite na internetu listu datuma zvezdanih znakova, pa proverite da li se vaš znak pomerio. 

U negaciji ste 

Moguće je da je vaš horoskopski znak zapravo vrlo precizan i da vas to užasno nervira, jer više volite da vidite sebe na drugi način, više volite sliku koju ste smislili i koju nastojite da projektujete oko sebe. Znak vas razotkriva i to vam se uopšte ne sviđa. Takođe, možda ste vrlo intelektualno i racionalistički orijentisani i prosto ste skeptični, smatrajući astrologiju mistikom, za koju nema logičnih objašnjenja, koje bi vaš um mogao da ceni. Ne dozvolite da vam intelekt zatvori um – dajte mogućnost postojanju različitih istina, svetova i realnosti. 

Naslovna fotografija: instagram.com/naomieliav

Brankica Milošević 

 

Comments