Svakome je potrebno da posle propale veze provede neko vreme u samoći, da procesuira ono što se dogodilo, da shvati neke bitne stvari, da se odmori i sazna šta zapravo želi. Svako ima neku specifičnu potrebu koju treba da ispuni sam sa sobom, a prema horoskopu, to izgleda ovako:

Ovan 

Potrebno vam je da se usredsredite na svoju karijeru. Toliko toga ste u stanju da zapostavite kada ste sa nekim i povratak sebi za vas znači aktiviranje vašeg ogromnog kreativnog potencijala – vi volite da radite, napredujete i postižete uspehe i želite da se tome u potpunosti predate. 

Bik 

Ostajete sami, da biste se bavili sobom, samospoznajom i isceljenjem. Vašem srcu treba vremena da se sastavi, da se pomiri sa prošlošću i da je pusti. Morate dugo negovati sebe i pronaći najbolji način da sebe volite, pre nego što ponovo budete otvoreni za emotivni odnos. 

Blizanci 

Morate pregledati svoj „prtljag“ i izbaciti iz njega sve suvišno – ono što je prethodnu (a i veze pre nje) pokvarilo i urušilo. Potrebno je da preuzmete svoj deo odgovornosti za neuspehe u odnosima, kako ne biste sebi unapred upropastili svaku priliku da budete srećni sa sledećom osobom sa kojom se budete zbližili. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alison Toby (@alisontoby)

Rak 

Kada ostanete sami, povučete se u svoju ljušturu, da biste zaštitili svoje mentalno zdravlje. Morate se uveriti da ste na dobrom i stabilnom mestu unutar sebe, pre nego što ponovo budete rizikovali emotivno otvaranje i posvećivanje. A to može da potraje. 

Lav

Sami sa sobom, bacićete se na fizičke aktivnosti, održavanje forme, negovanje lepote i izgleda, jer vam je poljuljano vaše lavovsko samopouzdanje i morate ga osnažiti na svoj način. Vaše osnaživanje počinje od osnova – od tela – i deluje na vaš um i emocije. 

Devica 

U samoći se usredsređujete na svoje lične ciljeve. Toliko toga želite da radite, da budete, da iskusite i ne želite ništa da propusitite. U međuvremenu, temeljno razmišljate koliko ste toga propustili zbog odanosti i kako to da uskladite i ostvarite odnos u kome ćete biti dovoljno nezavisni. 

Comments