Vaga 

Potrebno vam je da se usredsredite na ljubav prema sebi. Morate provesti neko vreme sami da bise naučili da uživate u samoći, da se osećate kompletno i kad niste deo para, da razmislite o postavljanju granica i zdravijem shvatanju i praktikovanju ljubavi. 

Škorpija 

Oporavljate se u samoći, usredsređujući se na sebe, svoje potrebe i želje, svoju sreću. Morate se uveriti da ste u stanju da gradite svoj život onako kako želite, umesto spremnosti da se prilagodite drugoj osobi i ostavite svoj put, samo da ne biste bili sami. 

Strelac 

Trebalo bi da budete neko vreme sami, da biste se usredsredili na svoju budućnost, da biste otkrili šta je ono što želite da ostvarite u životu i gde se tu uklapa partnerstvo, zajednica, brak. Morate udovoljiti svojoj prirodi, da se ne biste u vezi osećali zarobljeno i da biste bolje upoznali sebe. 

Jarac 

Posvećenost vezi vas je udaljila od prijatelja i porodice i kad ste sami, to je vreme za povezivanje sa bližnjima. Potrebno vam je da se uverite da ste okruženi ljubavlju i prihvatanjem, da biste se ponovo odvažili na emotivne rizike. 

Vodolija 

Imate toliko talenata koje ste zapostavili – upotrebite vreme samoće za bavljenje svojim hobijima, za ponovno otkrivanje svoje prave strasti. Kada osećate da ste dovoljni sami sebi i da vam niko nije potreban da bi vam život bio ispunjen i uzbudljiv, tada ste spremni za novu vezu. 

Ribe 

Morate osnažiti svoje samopouzdanje i samopoštovanje, svoju veru u sebe. Morate otkriti, prihvatiti i ceniti svoju vrednost, kako se ne biste u sledećoj vezi podredili partneru i ponovili sve one greške kojih ste svesni i koje vas uvek dovedu do razočaranja. 

Naslovna footografija: instagram.com/alisontoby

Brankica Milošević 

Comments