Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Hladno je, a treba izaći, možda rezervisati mesto i nastojati da izgledate lepo i da se ponašate romantično. A ne znate šta da obučete i nigde vam se ne ide, jer je hladno. I uopšte nije romantično cimati se i raditi nešto što vam se u stvari ne radi, samo zato što je takva moda.

Očekuju se pokloni – a oni treba da budu adekvatni (srca i cveće). I onda on donese buket cveća, razmenite jastučiće i medvediće i vucarate to sa sobom cele večeri i trudite se da negde nešto ne zaboravite.

A kad se romantično veče završi, onda idete kod njega (ili kod vas) i tamo mora da padne seks, jer kako biste adekvatnije obeležili Dan zaljubljenih i potvrdili da pripadate ludo zaljubljenima? I to mora da padne super seks, u pet poza, sa barem tri orgazma za nju i da traje bar sat vremena. Ko pod takvim pritiskom može da se oseća romantično i zaljubljeno i da se ponaša opušteno i spontano?

Proslava Dana zaljubljenih je za prosečne parove, koji spadaju u kliše o prosečnim parovima – vi ste nešto posebno i kad slavite svoju ljubav, vi to činite na vaš način i zato što to za vas ima smisla, a ne zato što to rade i ostali.

Uostalom, šta ako se posvađate i raskinete (a taman ste prestali da brinete zbog toga kad ste uspeli da zajedno preživite novogodišnje praznike i pijana iskušenja, koja se obično pojavljuju u tom periodu), šta ste onda glumili sa tim Danom zaljubljenih? I kad preživite i taj stres, sledeći obavezan praznik je Osmi mart, a od tog praznika ionako nemate nikakva posebno romantična očekivanja.

Izvor fotografija: instagram.com/amydeb_photo

Brankica Milošević

Editors choice