Nega područja oko usna i oko očiju s godinama zahteva sve više pažnje. Kako je to područje sklono pojavi sitnih i upornih bora još u mladosti mu se treba posvetiti i negovati ga na adekvatan način uz preparate koji ciljano deluju. Pored toga za preparate je važno da u sebi sadrže dovoljnu koncentraciju sastojaka koji će već posle samo par puta korišćenja ostaviti delotvoran utisak. Treći proizvod iz kolekcije Polyphenol C15 brenda Caudalie  koji sam imala prilike da probam je moj saputnik u ovoj beauty misiji. Reč je o Caudalie Polyphenol C15  krema za područje oko usana i očiju.

U poslednje vreme koža oko očiju i usana mi je postajala suva a područje ispod oka tamno. I koliko god uspevala šminkom da prekrijem tamne podočnjanje njihovo postojanje me zaista nije radovalo. Otkrivši kremicu za područje oko usana i očiju iz linije Polyphenol c15 znala sam da sam na dobrom početku kada je reč o pravilnoj nezi ovih delova lica.

caudalie 1 Recite zbogom borama oko usana i očiju!

U gotovo svakoj Caudalie liniji okoločne kreme zauzimaju počasno mesto. Dolaze u malom i lepom pakovanju i svaka na svoj način uz redovno korišćenje postaje prijatelj kože.

Uz svoje antioksidantno dejstvo, vitamin C i polifenole, ali i divlji kesten ovo čudo u malom tamno zelenom pakovanju od 15ml je moj omiljeni Caudalie proizvod.  Bez mirisa, nežne teksture, ovu gel kremu koža brzo upija. Na koži ostavlja nežan osećaj i obavezno je nanosim pre šminke. I taj način se čak i šminka na kapku bolje fiksira. Eto malog trika. Koža je zategnutija i osvežena na područijima gde je krema naneta.

caudalie 2 Recite zbogom borama oko usana i očiju!

S toga vam i ovu kremu toplo preporučujem uz dnevni fluid za lice i serum za blistavu i zdravu kožu. Pogodna je za sve tipove kože, uključijući i najosetljiviji tip, oftamološki testirana i ima hipoalergenu formulu.

Koji proizvod iz ove linije je vaš letnji favorit?

Do neke nove beauty priče,

Jovana Katić

Comments