Glumica Margot Robbie je u veoma kratkom vremenskom periodu se popela na lestvice Hollywooda sa svojim talentom, a ne manjka joj ni izgleda.

Možemo opušteno reći da je među najtraženijim glumicama trenutno. Dvadesetosmogodišnja Margot koja je poreklom iz Australije je već nekoliko puta dokazala da ume da iznese crveni tepih jako dobro. Glavna glumica predstojećeg filma Quentin Tarantina, Once Upon A Time in Hollywood crvenom tepihu je dokazala na Cannes festivala da može da ponese najrizičniju kombinaciju i da blista u punom sjaju.

Radeći sa stilistom Kate Young, sad je već u nekoliko navrata napravila ozbiljne modne statmente na crvenim tepisima, a mi ti izdvajamo deset najboljih lookova koje je ova glumica iznela na najbolji mogući način.

Jednostavna haljina koja se malo vuče po podu sa pažljivo odabranim detaljima, u puder roze boji je fantastičan izbor za obući povodom premijere filma.

Pufnasti rukavi su imali blagi comeback, a Margot je iskoristila priliku pa je obukla dugačku belu haljinu sa cvetnim printom i pufnastim rukavima. Efekat mokre kose je dodatno doprineo looku.

Zlatna haljina dubokog šlica i golih ramena je upotpunjena detaljima u vidu crnog pojasa i štikli otvorenih prstiju. Pismo torba u koju stane skoro samo mobilini telefon je super se uklopio u ovu kombinaciju.

Možda je najneobičniji izbor za crveni tepih, pogotovo Cannes festivala ova Chanel kombinacija. Tunika i pantalone koji su upotpunjeni pažljivo biranim dizajnerima koje je birao kreator.

Comments