Praktikujem trčanje u prirodi, a za tu priliku najradije nosim helanke, majicu i tanku jaknu. To je nešto bez čega ne mogu. Nežne tetive koje imam na zglobovima zahtevaju mekanu podlogu za trčanje i što laganije patike, tako da se novi model iz Reebok kolekcije, Z Run, savršeno uklapa. To nešto izuzetno što možete sebi da priuštite. Fantastične patike koje su veoma savitljive, dizajnirane po uzoru na gume koje se koriste za sportske automobile, tako da su dosta fleksibilne, bez štepova kako ne bi izazivale žuljeve, a najvažnije od svega je to da su teške samo 215 grama.

Preporučujem trčanje u prirodi u ranim jutarnjim časovima, jer tada telo dobije svu potrebnu energiju za predstojeći dan. Vežbajte, jer ćete sebi doneti mnogo dobrog. Ako vam je teško, evo jednog saveta iz Life Coachinga. Zažmurite i zamislite sebe kako je prošlo šest meseci, a vi ne trenirate, niste se pomerili sa mrtve tačke, sve je isto, stomak je tu, neželjeni kilogrami i sve ostalo što vam smeta. Budite nekoliko minuta u kontaktu sami sa sobom i takvim mislima. Onda, sa druge strane, zamislite sebe nakon šest meseci vežbanja. Zategnuti, bez viška kilograma, zadovoljni sobom. Potrudite se da što više budete u kontaktu sa svojim mislima koje će nadolaziti neverovatnom brzinom. Na ovaj način, ispred sebe ćete imati dve osobe. Dovoljan razlog da se motivišete, a na vama je da izaberete.

1140 Reebok fitnes dnevnik Katarine Vučetić: Spremite se za trčanje 2113 Reebok fitnes dnevnik Katarine Vučetić: Spremite se za trčanje 3102 Reebok fitnes dnevnik Katarine Vučetić: Spremite se za trčanje 478 Reebok fitnes dnevnik Katarine Vučetić: Spremite se za trčanje IMG 3976 Reebok fitnes dnevnik Katarine Vučetić: Spremite se za trčanje

Fotograf: Dragan Asanov

Videograf: Filip Cerović

Stilista: Tijana Žunić

Model: Katarina Vučetić

Šminker: Profesionalni šminker Tijana Avramović

Garderoba: Reebok Brand Store, Usce Shopping centar – I sprat, lokal 1.67

Helankeijakna: 8,590 din.

Patike, Z Run: 10,390 din.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pogledajte ovde!

Comments