Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Reklama na strani žena

Reklama na strani žena

Položaj žene u društvu nekad i sad svakako je u mnogome različit i, zahvaljujući velikoj borbi da se svest ljudi promeni, napredak je očigledan.

Ipak, iako su vrata uspeha otvorena i ženama i visoke pozicije više nisu deo naivnih maštanja, predrasude i dvostruki aršini i dalje su deo igre.

Stav sa kojim se susrećemo svakog dana jeste da je muškarac odlučan ako je oštar, a ako je žena takva, biva okarakterisana kao kučka.

Potrebno je još mnogo napora i truda da se slične teme ne guraju pod tepih i da se o njima govori, kako bi krajni cilj bila jednačina u kojoj pol neće biti relevantan. Iako postoji mišljenje da je ženstvenost neoboriv adut, mnoge žene će se složiti da je mnogo češće opterećenje i prepreka.

Pantene je u svojoj novoj reklami na dosta provokativan način skrenuo pažnju na ovaj problem i istakao nepravedan odnos prema ženama u poslovnom okruženju. Snažno se usredsredivši na suštinsku ideju, video je osmišljen tako da proizvod koji se reklamira prolazi neopaženo i time šalje poruku da društvena odgovornost treba da bude jedan od najvažnijih elemenata poslovanja svih kompanija.

“Don’t let labels hold you back. Be strong and shine.”


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

 

 

Editors choice