Možete iznajmiti ljude, mesta, čudne objekte i životinje… Evo i najinteresantnijih:

Ako želite da se osećate kao zvezda, da vas uhode pola sata do sat, maltretiraju, slikaju i slično, po ceni od 500 do 1000$ (za sada samo u većim gradovima SAD-a) možete iznajmiti paparace. Uz uslugu ide i DVD snimak, kao i personalizovana naslovna strana “trač” časopisa.

paparazzi600x399 Rent a bilo šta

Iznajmljivanje paparaca ide uz DVD snimak i naslovnu stranu ''trač'' novina

Ako ste oduvek želeli da provedete određeno vreme sa nekom poznatom ličnošću, a imate sredstava, iznajmite zvezdu. Za nekoliko stotina hiljada na sat to možete i učiniti. Za dosta više novca možete iznajmiti i njihovu kuću.

Dosadno vam je, sami ste i usamljeni, dosta vam je društvenih mreža i dopisivanja? Iznajmite prijatelja. On će sa vama ići na porodične skupove, u teretanu, bioskop, igrati igrice, šta god poželite.

Friends friends 259676 800 600 Rent a bilo šta

Možete ih iznajmiti u bilo kom obliku!

Kažu da novac ne može kupiti ljubav, ali može ženu i to profesionalca – kuva, čisti, sluša, pomaže, razume vas – za novac. Ukoliko očekujete ljubav i tako to, moraćete pronaći amatera. U Japanu možete iznajmiti i čitavu porodicu.

Raznorazne delove za automobil kao, na primer, felne i gume na nedelju, dve ili mesec dana, takođe možete iznajmiti. Zašto vaš ljubimac ne bi izgledao svakodnevno tip top?

Klovn. Ali ne običan klovn, već zli klovn koji vas uhodi, šalje preteće poruke, presreće vas ili vašu decu za svakojake zgode i slavlja. Izgleda da je to u Americi smešno.

4 CLOWNS HEADER Rent a bilo šta

Iznajmljeni klovnovi su multifunkcionalni

Možete iznajmiti, takođe, i veštački trudnički stomak i nekoga da stoji u redu umesto vas. Celo selo, ovcu, kozu i kravu koju možete obilaziti i koristiti njeno mleko, čak dobiti sir uz popust. Kilt, slika, kovčeg, ceo teatar za igranje igrica, štreber, novogodišnja jelka, alat, iPhone i drugi interesantni gedžeti, ukoliko imate dovoljno sredstava, mogu da se iznajme.


Iva Lekić voli podjednako da komplikuje i pojednostavlja, čvrsto veruje svom instinktu i ne daje obećanja, jer zaboravlja… Ima skoro savršen odbrambeni mehanizam protiv primitivnih oblika života koji nas okružuju. I dalje ne zna šta će biti kad poraste.

Comments