Partnerstvo između katalonskog kluba i jednog od najinovativnijih premium denim brendova u svetu, za Replay predstavlja senzacionalan ulazak u oblast formalnih krojeva. Jeans kultura se spaja sa nadaleko cenjenom tradicijom formalnog odevanja, a zahvaljujući odelima prilagođenim članovima španskog prvoligaša Barse, denim postaje vrhunska tkanina koju je moguće koristiti za stvaranje savremene odeće, modnih krojeva. Za zvanične prilike igrači i članovi stručnog štaba FC Barcelona prikazaće dva formalna outfita – dva totalno smooth looka koji podrazumevaju indigo bojeni denim, kao i inovativne tkanine koje reinterpretiraju denim i redefinišu eleganciju.

Prvi outfit se sastoji od modernih udobnih denim odela u hladnoplavoj boji sa sivim detaljima. Poseban površinski premaz tkaninama daje gladak, sjajan izgled. Utisak pojačava slim fit bela košulja od čistog pamuka. Denim svoje korene vuče iz radne odeće, ali je ovaj materijal značajno evoluirao tokom godina – od casual stila do uloge u stvaranju premium odeće. Ovo je prvi put da je denim zakoračio u oblast formalnog odevanja.

Replay dresses Barça Replay Denim Zero  15 Replay oblači Barsu

Fantastično skrojene

Uvodeći slim fit krojeve, drugi outfit se sastoji iz po meri krojenog odela u plavoj pure virgin vuni sa tkanjem riblje kosti gde klasična tkanina pruža up-to-the-minute osećaj za stil. Bljezer sa kopčanjem sa dva dugmeta i prišivenim džepovima sadrži crveni porub i postavu uz prepoznatljivo metalik slovo R na reveru, simbolom ovog italijanskog jeans brenda. Ispod odela nalazi se denim košulja u medium vintage indigo nijansi. Regular slim fit idealan je za moderni work style, dok se od detalja izdvajaju mali tragovi habanja i cepanja, efekat izbeljenog materijala, zajedno sa grbom FC Barcelona na džepu na grudima plus vezenim crvenim R za Replay. Kao neizostavan detalj je i tanka kravata od svile sa značkom FC Barselona.

Replay dresses Barça Smart Casual Denim shirt 1 Replay oblači Barsu

Komad koji smo i mi poželele

Tu su i dva modela jakni/kaputa koji idu sa odelima: teška od čiste vune izrađena jakna sa kopčanjem od četiri dugmeta sa prišivenim džepovima, i savremeni slim fit teget trench od čistog pamuka, tehnološki usavršenog sa crvenom zakovicom R na kragni i logom FC Barcelona na gornjem prednjem delu. Outfit kompletira džemper sa rol kragnom od čistog kašmira i detaljima u vidu kožnih zakrpa na laktovima.

Uvek veran formi, smart casual Replay kombinuje kvalitetne materijale i sofisticirana pranja kako bi stvorio liniju laku za nošenje sa jasnim identitetom kakav ima čuvena Barsa.

Preovlađujuća tema je indigo boja. Postoje tri modela kaputa/jakni: Slim Fit vuneni blejzer sa casual notom; barakuda jakna od tehničkog teksasa, obložena iznutra, sa crvenim dugmadima na rukavima; kao i kaput od mekanog sukna u nijansama plave i indigo i sa voštanom završnicom. Oba komada sadrže vezeno slovo R na reveru i bedž FC Barcelona na grudima.

Zvezdani element casual linije su regular fit Replay Denim Zero farmerke sa kopčanjem od četiri dugmeta, nastale upotrebom inovativnog led kristalnog tretmana – mali ekološki uticaj koji nudi značajne uštede energije i smanjenje od 90% u potrošnji vode. Svaki teksas model ima kožne zakrpe i nalepnicu sa značkom FC Barcelona i zvanične boje Barse, plava i bordo, na prednjoj petlji.

Replay FC Barcelona Replay oblači Barsu

Obuća je posebno prilagođena svojim modelima, ali u skladu sa Replay Footwear linijom. U formalnoj varijanti tu su par oxfords od izbledele brušene teleće kože, dok u casual liniji predstavljaju brogue cipelu od tonirane teleće kože i antilopa. Ručno izrađena u Portugalu, sva obuća je od najkvalitetnijih materijala. Takođe, modeli obuće poseduju zakovice i top štep. FC Barcelona i Replay logotipi su odštampani, odnosno ugravirani na đonu.

Casual smart Replay liniju posvećenu FC Barcelona možete kupiti u prodavnicama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8.

Comments