Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

1/3

Nedelja mode je lep, glamurozan, prestižan događaj na koji svako želi da bude pozvan. Ah, čini se kao da ne postoji bolja stvar od sedenja u prvom redu i gledanja u sve te fantastične kreacije! Ali, zapravo ima, a to su individualne resort revije! Možeš misliti koliko tek ljudi “umire” da bude pozvano na njih!

Resort 2019 nam je, očekivano, prikazao mnogo toga, a još važnije, podsetio nas je nekih osnovnih modnih lekcija koje će nam i te kako služiti u danima i sezonama koje su pred nama. Podsetio nas je da neka pravila i dalje važe, doduše blago izmenjena, kao i to da je u modi najvažnije ostati dosledan sebi i dobro se zabaviti. Pa, sada je makar sve dozvoljeno! Ovo savršeno dokazuju i kombinacije koje smo izlistali u nastavku, a na tebi je da proceniš šta ti se dopada i koju ćeš modnu lekciju i sama usvojiti.

Veži se, polećemo u resort 2019 avanturu punu dobre mode!

PHILLIP LIM resort 2019

Ako si kao mala volela Pokahontas, onda će ti se sigurno svideti činjenica da su indijanski motivi (ponovo) u trendu, a to nam je pokazala i ova revija. Kada je reč o bojama, očekivano, dominiraju bež i žuta, a resice, vez i široki, ravni krojevi se podrazumevaju. Kožni aksesoari su i više nego must have, a sve u svemu, kolekcija odiše nekom letnjom vrelinom i asocira na beskrajne pustinjske predele. Za casual izdanja – savršeno!

MOSCHINO resort 2019 

Gde je Moschino tu je i žurka! Ne znam kako bih drugačije i jednostavnije opisala ovu reviju. Izbor boja, same kombinacije, dezeni i detalji šalju jasnu poruku – budi hrabar da budeš ono što jesi jer imaš pravo na to. Ne znam koliko je neka od ovih kombinacija zaista nosiva, ali ako ništa drugo, makar možeš da pronađeš inspiraciju kako da kombinuješ boje i dezene ili kako da se poigraš sa svojim svakodnevnim autfitima. Doduše, animal print, crna koža i mrežaste čarape lako mogu da pronađu put do tvojih večernjih izdanja, ako ti se takav stil dopada.

Ipak, moram da priznam da je bilo i onih izdanja u kojima zaista možeš da zamisliš sebe. Speaking of which, ženstvenost je na ceni, a u lepršave, maksi haljine ćemo još dugo biti zaljubljene, to je definitivno!

Editors choice