Serena Williams

Teniserka Serena Williams pojavila se u autfitu koji nam se nije naročito dopao, ali njen beauty look i frizura bili su na mestu. Ona se odlučila za nežnu, puderastoroze šminku i karmin u prirodnoj boji usana, a fokus je time prebacila na svoju retro, elegantnu frizuru. Krupne, retro talase prebacila je na jednu stranu, a oni su odlično izgledali uz njenu kosu koja je prošla kroz balayage tretman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lifeoflallo (@lifeoflallo)

Jessica Chastain

Glumica Jessica Chastain sa opuštenim retro talasima i svojom crvenom kosom prebačenom na jednu stranu izgleda kao stvarna verzija Jessice Rabbit, a mi iznova i iznova priželjkujemo da naša kosa izgleda kao njena, kao i da imamo njenu neverovatnu i privlačnu energiju. Ključ kod ovog tipa talasa je da ih dobro raščešljate nakon što skinete široke viklere kojima ste ih kreirali, a zatim celokupnu frizuru fiksirate lakom za kosu.

Blake Lively 

Glumica i lepotica Blake Lively poznata nam je po svojoj bujoj, dugoj, plavoj kosi – a ona zaista izgleda kao savremena verzija legendarne Marylin Monroe svaki put kada svoju kosu stilizuje u retro stilu. Ovaj tip retro talasa možete postići papilotnama, ali i širokim figarom, a ključan je način na koji ćete njime uviti kosu. Nemojte pri uvijanju suviše jako povlačiti figaro i nemojte je uvijati peglom za kosu, jer želite meke prelaze.

Naslovna fotografija: instagram.com/theestallion

Jovana Pantić 

Comments