Verovatno ste već čuli da Rihanna očekuje bebu. Mnogo smo srećni zbog nje i jedva čekamo da saznamo bebin pol. Do tada možemo da se osvrnemo na Rihanninu karijeru i njene frizure koji su obeležile razne periode, od sredine dvehiljaditih, pa do danas.

Bujni visoki rep

Jedan od najstarijih trikova da neposlušnu kosu pretvorite u odličnu frizuru jeste da je vežete u visoki rep. Kosu gelom možete prilepiti uz glavu i pažljivo je začešljajte. Ako želite elegantan izgled preporučujemo vam da koristite satensku ili svilenu gumicu.

Zavežite rep visoko na temenu, a ostatak kose pustite da slobodno pada i sasvim je u redu da izgleda pomalo neuredno. Možete ga čak i blago natapirati kako biste dobili na volumenu. To će biti u kontrastu sa zalizanim delom pri korenu.


Punđica i šiške

Nismo baš sigurni šta na našoj Riri bolje izgleda, da li ova effortless punđica ili šiške. Najbolje od svega je što vam za ovakvu frizuru neće biti potrebno više od pet minuta. Dovoljno je samo da spontano vežete kosu u punđu i ispeglate šiške blago na stranu. Dobićete izgled koji je, kao što možete videti, vredan crvenog tepiha.

Bob sa šiškama

Rihanna je poznata po tome što često menja frizure. U stanju je da bez problema promeni boju ili skrati dugu kosu, uradi nadogradnju. Kod nje možemo videti stalna eksperimentisanja. No, ovo je ipak jedna od njenih najpoznatijih frizura. Riri je definitivno popoularizovala bob frizuru – u ovom slučaju bob sa šiškama koji joj odlično stoji.

Comments