Jedno je jasno – šta god Rihanna uradi, svi žele to da iskopiraju. Bilo da je u pitanju neki od njenih street style autfita, makeup look ili frizura, influenseri i trendsetteri kao da pomno prate svaki njen korak i samo čekaju na priliku da rekreiraju ono u čemu se ona pojavila. Ista stvar desila se i nedavno, kada se Rihanna u javnosti pojavila sa pixie frizurom kakvu je nosila početkom dvehiljaditih godina, i učinila nas istovremeno oduševljenim i nostalgičnim. Ona je evocirala trend pixie frizura, koje su nekada nosile poznate ličnosti poput Emme Watson, Anne Hathaway, Kira Knightley ili Zoë Kravitz, i sada i mi priželjkujemo da se ošišamo! Ukoliko ste dovoljno hrabre i odvažne, u nastavku vas čeka šest načina na koje možete nositi pixie frizuru ovog leta.

Klasični pixie cut

Rihanna je ošišala klasični pixie cut, sa veoma kratkim baby šiškama koje mogu da se zaližu u stranu. Ovo je najbolja frizura za sve pixie početnike, sa kojom se naknadno možete igrati kako bude rasla. Takođe, ova frizura izuzetno je zahvalna za letnje vrućine!

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Izrasla pixie frizura

Dobra stvar kod kratke kose je što ona zaista brzo raste, što ćete primetiti tek kada se ošišate. Promene se mnogo lakše i brže vide na kratkoj kosi, a ako imate gustu kosu punu volumena, predlažemo vam da nosite blago izraslu pixie kosu, sa dužim pramenovima koji vam mogu padati preko čela ili oko lica. Ipak, sa strane se zadržite na kraćoj dužini, ili pak napravite prelaz mašinicom od kraće do duže kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aiyana Lewis (@aiyanaalewis)

Mokra pixie frizura

Wet hair look je aktuelan svakog leta, pa tako i ovog, a on odlično izgleda uz kraću, pixie frizuru. Glumica Urslua, najpoznatija po svojoj ulozi u Netflixovoj seriji “La casa de papel”, savršeno je iznela wet look pixie, te ako vam je potrebna inspiracija pre nego što svoju pixie frizuru stilizujete gelom na ovaj način, evo fotografije za vas. A u svakom slučaju, neki odlazak na reku ili bazen može vam dati i prirodan i osvežavajući wet look.

Comments