Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/2

Rihanna, nakon uspešne Savage X Fenty revije na Nedelji mode u Njujorku, lansira novu liniju donjeg veša, koja je humanitarnog karaktera. Pevačica je svojim šouom oduševila apsolutno sve prisutne, kao i one koji su kraj malih ekrana prošlog meseca gledali emitovanje ove revolucionarne revije, a nakon toga, kao sledeći poslovni poduhvat, ona je odlučila da svoju novu kolekciju posveti ženama koje se bore sa teškim oblikom raka dojke.

U saradnji sa Clara Lionel Foundation, humanitarnom organizacijom, Rihanna lansira ovu kolekciju kako bi proslavila žene koje su preživele ovu tešku bolest, a kampanju kolekcije su i snimale žene koje se bore sa agresivnom formom ovog oblika raka.

Kolekcija dolazi u vidu Savage X Thivers XTRA VIP Box koji košta samo šezdeset dolara. Novac od prodaje ovog paketa će biti doniran u svrhe podizanja svesti o raku dojke, a ujedno slavi žene koje su isti i preživele. U ovom paketu se nalazi donji veš pink boje, a materijali koji su korišćeni izgledaju odlično. Kao što je i za očekivati, Rihanna se nije ustručavala da ovaj donji veš bude seksepilan, tako da možemo videti izobilje čipke koju upotpunjuju roze mašne. Veličine se kreću od 32A do 42h, kao i od XS do 3X. Ovaj paket se može ekskluzivno kupiti na sajtu ovog brenda.

Editors choice