Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“X Factor” je popularna reality emisija koja se emituje u Sjedinjenim Američkim Državama i u Velikoj Britaniji. U njoj kandidati imaju priliku da pokažu svoje glasovne sposobnosti i da čuju mišljenje sudija. Prema poslednjim saznanjima popularna pevačica Rijana (Rihanna) bi mogla postati novi sudija reality show programa “X Factor”.

Glavni i odgovorni čovek “X Factor”-a, Sajmon Kauel (Simon Cowell), želi da osigura popularnost emisije dovođenjem slavnih ličnosti u svoj program. Za emitovanje emisije 2013. godine u Velikoj Britaniji odlučio je da angažuje Rijanu. Program postoji već šest godina, pa kako ne bi dosadili gledaocima Sajmon i produkcija pokušavaju na sve načine da povećaju gledanost. Smatraju da bi gledaoci želeli da Rijana bude sudija, jer je veoma popularna u Škotskoj. Sajmon je veliki obožavalac popularne pevačice i misli da je ona kvalitetni autor.

Slika 261 Rihanna postaje sudija emisije X Factor?

Nestrpljivo iščekujemo Rijaninu odluku

Pored toga, Sajmon planira da za američku verziju “X Factor”-a angažuje kontroverznog pevača i Rijaninog bivšeg dečka Krisa Brauna (Chris Brown). Sajmon je zadovoljan gledanošću emisije, ali misli da će dovođenjem Krisa u emisiju udvostručiti broj obožavatelja šou programa.

Izvori fotografija: simoncowellonline.com, wikimedia.org, ohverlycritical.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice