Navikli smo da nas nacionalna heroina Barbadosa uvek oduševljava svojim izgledom. Međutim, u poslednje vreme njeni lookovi dele ljude u dve grupe – one koji nisu u pravu i druge koji znaju da je RiRi nezamenljiva boginja stila. Rihanna je pričala o tome kako joj je trudnoća donela samopouzdanje koje pre toga nije imala. Postoji jasan razlog zašto se odlučuje za kombinacije koje otkrivaju stomak – zato što javnost ne percepira trudnu ženu kao seksi, već od nje očekuje da seksepil prikriva odećom.

Rihanna se okrenula potpuno drugačijem principu odevanja. Oseća se seksi i to nam i pokazuje – i ne zanima je da li će nam se to dopasti ili ne – a mi izdvajamo do sada najbolje autfite žene koja će potpuno promeniti trudnički stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Prvi trudnički autfit

Kada smo je po prvi put videli kako šeta Harlemom sa svojim izabranikom A$AP Rockyjem, primetili smo da njen trudnički stomak viri ispod Chanel puffer jakne. Odlučila je da jaknu ne zakopča preko stomaka kako bismo mogli da vidimo da je ostala u drugom stanju, i da na vreme počnemo da spekulišemo hoće li roditi dečaka ili devojčicu. Pored jakne na koju ne možemo da prestanemo da mislimo, ono što nam je privuklo pažnju je nakit preko trudničkog stomaka.

Premijera na crvenom tepihu

Rihanna se na Fenty beauty događaju pojavila u metalik The Attico looku sa resama. Limeta zeleni top bez leđa ima rese koje padaju preko grudi, dok pantalone imaju ombre efekat, prelazeći iz srebrne u ljubičastu.

Paris Fashion Week

Sreća je u tome što se Riri ne obazire na komentare, jer da je drugačije, ne bismo dobili ovaj, sad već legendarni autfit sa Dior revije. Naravno, najviše komentara je usledilo nakon što je ispozirala u crnom donjem vešu preko koga je nosila sheer noćnu haljinu. Kompletirala je autfit uz lakovane čizme i kožni mantil koji je prebacila preko ramena. Da li je ovo najbolji trudnički autfit? Za nas svakako jeste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Comments