Oglavlje u Milanu

U toku FROW Gucci revije, Rihanna je sijala – kako zbog samopouzdanja, tako i zbog upečatljivog oglavlja (headdress). Pokazala je svoj crop top komad koji je rezervisan samo za žene ravnog stomaka, noseći svoj od lateksa i čipke. Top je uklopila sa crnim Gucci satenskim pantalonama koje ćemo biti u prilici da vidimo tek u sezoni jesen/zima 2022/2023. Na sebi je imala i lavanda kaput od lažnog krzna, jer krzno nekako najbolje ide uz disco ball oglavlje.

Kaput ostaje lateks nestaje

Za žurku koja je usledila nakon revije, RiRi je odlučila da ostane u svom lavanda kaputiću, ali da sve ostalo promeni. Nosila je vintage Gucci haljinu koju je krasio svetlucav brendov monogram. Uz svetlucave aksesore i makeup koji se slaže uz kaput, Rihanna je otišla da đuska kao najbolje obučena trudnica.

Street style, Rihanna style

Ovi autfiti nas, međutim, podsećaju na Rihannu kakvu poznajemo. Fotografi su je uhvatili u Njujorku kako napušta parking, noseći Jean Paul Gaultier top koji je spreda imao tračice, a ispod aksesoar koji joj je prekrivao grudi. Sve je to uklopila uz jednostavne The Attico crne pantalone-helanke niskog struka i lakovane Jimmy Choo salonke. Nema šanse da je iko od prisutnih ostao ravnodušan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Street style definitivno predstavlja njen prepoznatljiv stil, bila trudna ili ne. Samo nekoliko nedelja nakon što je objavila fotografiju na kojoj joj se vidi baby bump, RiRi je u Los Anđelesu prošetala u sebi tipičnijem autfitu. Totalni omaž dvehiljaditim ogledao se u Vetemens teksas pantalonama niskog struka, Tom Ford sandalama čije je trake zavezala oko nogavica, i Fendi crop top kaputu animal printa. Naravno, nijedan Y2K look nije kompletan bez kačketa, a za ovaj ležerni izlazak na večeru Rihanna se odlučila za Noughties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Milica Antić

Comments