Sećate se kada je Rihanna pomerila granice i postavila nove standarde kada je u pitanju modna revija donjeg veša? Ovogodišnja revija Savage x Fenty na Njujorškoj nedelji mode je oduševila sve prisutne, naročito jer su modnom pistom pored modela šetale i poznate ličnosti. Kompletan koncept brenda je predstavljen u vidu šoua, a najveću pažnju je privukla Normani. 

Pitate se koliko je pažnje privukla ova pevačica? Dovoljno da Rihanna bude oduševljena njenim nastupom od nepunog minuta koliko je bila na modnoj pisti. Ovo je ultimativno dovelo do toga da Normani postane prvi zvanični ambasador brenda Savage x Fenty.

Vest o ovoj saradnji nam je stigla putem Instagram profila pevačice kao i putem profila samog brenda u vidu nekoliko fotografija Normani u crvenom donjem vešu sa halterima.

Povodom ovoga, pevačica je izrazila svoju ljubav i poštovanje prema Rihanni za magazin Vogue: “Znam da ona ovaj brend radi sa mnogo ljubavi, a da je poruka koju šalje u ostatak sveta kroz ovaj vid mode njoj veoma bitna. Sama činjenica da je želela baš mene za prvog ambasadora brenda znači zaista mnogo. Na nju se ugledam već duže vreme, stoga mi je velika čast što mi je pripala ova prelepa uloga”.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da je Rihanna lično dala ovu atraktivnu ponudu Normani, koju je ona istog trenutka prihvatila.

Comments