River Island nam donosi mnogo mogućnosti za modnu igru ove sezone. Džins koji svi tako volimo možemo nositi od glave do pete dodajući mu detalje poput neobičnog nakita i prsluka sa resama. A sa resama se možemo družiti i kao detaljima na garderobi, ali i kao detaljima na nakitu. Pretvaraju nas u prolećne indijanske princeze, poput Diznijeve (Disney) junakinje Pokahontas (Pocahontas) koju verujem da smo svi voleli. Zatim na red dolaze nežne pastelne nijanse koje podsećaju na slatkiše i upečatljivi grafički printovi. Nitnice i ženstveni modeli idu veoma dobro zajedno. Udobno i lepo i veoma provokativno proleće koje nam dopušta da se prepustimo i zaplovimo različitim modnim trendovima po želji. Uživajte!

165 River Island: Neodoljive haljine

Večiti džins prisutan je i ovog proleća, a detalji se na njemu još više ističu

243 River Island: Neodoljive haljine

Neodoljive rese na garderobi i nakitu poput indijanskih princeza

339 River Island: Neodoljive haljine

Pastelne boje poput čuvenih slatkiša macarons, veoma "ukusna" moda

436 River Island: Neodoljive haljine

Udobno i veoma moderno

530 River Island: Neodoljive haljine

Upečatljivi i jaki grafički printovi dopunjeni su glomaznim komadima nakita zlatne boje i teksas prslukom. Moćno, zar ne?

620 River Island: Neodoljive haljine

Pletivo i rese u obliku haljine - veoma šik i smelo

716 River Island: Neodoljive haljine

Teksas košulja i suknja sa nitnama deluju perfektno zajedno, ženstvenost sa stavom

811 River Island: Neodoljive haljine

Igra sa različitim printovima, teksturama i dezenima veoma je poželjna ove sezone, a celu kombinaciju akcentujte detaljima


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

 

Comments