ROSAL, vodeća marka za negu usana, brine se za lepotu i zdravlje vaših usana i u letnim, sunčanim danima. Ovog leta predstavlja dva nova proizvoda za negu usana: Rosal Lip Balm Sun Protect i Rosal Lip Balm Magic Pink. 

Novi Rosal Lip Balm Sun Protect namenjen je intenzivnoj zaštiti i nezi usana jer sadrži SPF 30 (Sun Protection Factor) koji pruža usnama potpunu zaštitu od štetnog uticaja sunčevih zraka.

Koža usana drugačije je strukture od ostatka kože – naša koža koja nas štiti u proseku ima 16 slojeva dok na usnama imamo samo 3! Koža usana je znatno tanja i osetljivija, ne sadrži žlezde znojnice kao ni lojne žlezdei zato traži posebnu negu i dodatnu hidrataciju. Usne sadrže i veoma malu količinu melanina koji bi ih štitio od opasnih UV zraka sunca, te je zaštita usana od sunca RLB Sun Protectom bitan deo dnevne kozmetičke rutine.

Rosal Lip Balm Sun protect sadrži prirodne voskove i ulja, kao i vitamine za kvalitetnu negu usana: SHEA MASLAC daje koži mekoću, sprečava dodatno isušivanje kože, neguje i hrani suvu kožu, ULJE KOŠTICA KAJSIJE omekšava i suvu kožu, PROPOLIS EKSTRAKT dubinski hrani suvu kožu, sprečava isušivanje usana, VITAMIN A i VITAMIN E svojim sinergijskim delovanjem štite usne od prevremenog starenja kao i štetnog uticaja slobodnih radikala, daju usnama mekoću i glatkoću. RLB Sun Protect ne sadrži parabene, konzervanse i mineralna ulja.

sun protect Rosal Lip Balm: Letnja nega i nova nijansa koja dugo traje + GIVEAWAY

Usne postaju meke i glatke uz Rosal Lip Balm Sun Protect s očaravajućim mirisom tropskog voća i, što je najvažnije, zaštićene od sunca uz UVA i UVB filtere kao i visoki SPF 30. Za optimalnu zaštitu, RLB Sun Protect treba naneti na usne pre izlaganja suncu, kao i više puta tokom izloženosti suncu.

Pored Rosal Lip Balm Sun Protecta tu je i nova nijansa Rosal Lip Balm Magic Pink koji menja boju poput kameleona – prvi put na tržištu, crni balzam za usne koji ostavlja magični ružičasti trag na usnama!

RLB Magic Pink sadrži specijalni pigment koji se u zavisnosti od pH kože usana pretvara u savršenu nijansu ružičaste boje, pružajući usnama individualizovanu nijansu! Dakle, svakome daje drugačiju boju usana, od svetlije ružičaste do tamnije, u zavisnosti od količine nanetog balzama, kao i pH faktora kože.

Rosal Lip Balm Magic Pink ima oblik ruža tj. koso rezanje za lakše i precizno nanošenje. Zanimljivo je da ružičasta boja pigmenta postiže svoj pravi intenzitet par minuta nakon nanošenja tako da su konačna jačina inijansa boje vidljive nakon otprilike 5 minuta od nanošenja (boja se pojačava kroz tih nekoliko minuta). A zavodljiva boja na usnama traje dugo…

magic pink Rosal Lip Balm: Letnja nega i nova nijansa koja dugo traje + GIVEAWAY

Kao i ostali Rosal balzami za usne, i RLB Magic Pink delotvorno održava prirodnu vlažnost i elastičnost usana i sprečava njihovo isušivanje. Sadrži antioksidans vitamin E koji štiti usne od štetnog uticaja slobodnih radikala, neguje usne dajući im mekoću i hidrataciju.

Oba Rosal proizvoda dostupna su u drogerijama i većim trgovinama. Neobavezujuća preporučena maloprodajna cena jednog proizvoda je 299 RSD.

U saradnji sa Rosalom odlučili smo da vas nagradimo sa 5 x 1 paketom proizvoda. Sve što je potrebno da uradite je da:

1. Lajkujte stranicu Wannabe Magazine-a

2. Lajkujte stranicu Rosal Lip Balm -a

3. Šerujete javno post na svom profilu

4. U komentaru ispod pinovanog posta na našoj Facebook stranici tagujte dve osobe

Pet čitateljki nagrađujemo paketom  u kome se nalaze proizvodi: Rosal Lip Balm Sun Protect i Rosal Lip Balm Magic Pink, a Giveaway traje do 15. avgusta kada će dobitnici biti izvučeni putem sajta random.org u 12h na našoj Facebook stranici.

*Napomena: Giveaway važi za Beograd, kao i druge gradove u slučaju da učesnik ima nekoga ko bi umesto njega u Beogradu mogao da pokupi nagradu!

Comments