Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

1/2

Kada ti neko spomene estetsku hirurgiju, tebi se diže kosa na glavi! Odmah se setiš onih “napucanih” devojaka koje srećeš po gradu i za koje si se toliko puta pitala kako je moguće da ne primećuju šta su to sebi uradile preteranim estetskim korekcijama. Ipak, valjda ti je jasno da je ovo jedan od ekstrema estetske hirurgije, loš primer koji i čini da prema ovim medicinskim metodama imamo totalno pogrešan stav. Jer, u svemu, pa čak i kada je u pitanju izgled, neophodno je uspostaviti zlatnu sredinu i odrediti pravu meru. 

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 2 1 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Na primer, estetska hirurgija ne služi samo tome da “unaprediš” svoj izgled do mere neprepoznavanja, već ti može pomoći kada zaista imaš problem estetske prirode. Kada zbog toga imaš manjak samopouzdanja. Kada te taj manjak samopouzdanja ometa da uživaš u životu i svakodnevnim aktivnostima samo zato što misliš da ne izgledaš dovoljno dobro. Patiš zbog izraženih bora, a tek ti je dvadeset i nešto godina, patiš zbog ožiljaka od akni koje nijedan tretman nije uspeo da ukloni. Vidiš, u ovim situacijama korektivna hirurgija može ponovo da ti vrati osmeh i potrebno samopouzdanje. A ponekad čak može i da ti povrati zdravlje, najpre, pa tek onda sve drugo što ima veze sa estetikom. Opet, važno je istaći da jedino prava mera svega, pa čak i estetskih korekcija, donosi sklad i lepotu koju želimo. Sve što se preterano koristi nam to ne omogućava.

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 6 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 9 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Zato, hajde da srušimo tabue i sa razumevanjem priđemo svim mogućnostima koje nam estetska hirurgija pruža, a koje nam zaista pomažu da imamo izgled o kome smo sanjale. Na primer, uz pomoć tretmana mezoterapije tvoja koža ponovo može da bude savršena! U estetske svrhe, mezoterapija značajno poboljšava kvalitet kože, regeneriše je i podmlađuje, a odlično deluje i u borbi protiv bora. Osim toga, mezoterapiju ne moraš sprovoditi samo na koži lica, već i celog tela, a tada ovaj medicinski tretman pomaže u borbi sa viškom masnih naslaga i celulitom. Suština mezoterapije je korišćenje posebnih preparata i njihovo nanošenje na problematične zone i to do tačno određene dubine. Samo tako je moguće ostvariti željene rezultate.

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 7 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 1 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Editors choice