#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Ako te osim bora brinu i izražene, proširene pore, ožiljci od akni, tekstura i tonus kože, pigmentacija i drugi problemi koji narušavaju izgled tvoje kože, u tom slučaju pomažu dermapen tretmani. Ovde je reč o specifičnom tretmanu iglicama koji daje slične rezultate kao i tretmani laserom. Na ovaj način se u koži podstiče proizvodnja kolagena koji dalje, na prirodan način, podstiče obnavljanje kože u tretiranoj regiji. Dermapen tretmani se koriste kako za poboljšanje apsorpcije kozmetičkih proizvoda, tako i za tretiranje raznih oštećenja, ožiljaka i bora. A kada je tvoja koža lepa, negovana i zdrava pre svega, tvoje samopouzdanje je na zavidnom nivou!

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 11 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 14 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 12 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Ako se pitaš ko ti može pomoći da ponovo imaš kožu iz snova, baš onakvu o kojoj si oduvek maštala, rešenje se krije u ordinaciji Dental & Estetic team koja se nalazi u naselju Belville, u Beogradu. Ovaj tim stručnjaka radi na tome da ponovo počneš da voliš sebe i svoju spoljašnost, zahvaljujući najrazličitijim tretmanima kože koji za krajnji ishod imaju u potpunosti prirodan izgled. Ono što je zanimljivo jeste to da u ovoj ordinaciji možeš brinuti ne samo o izgledu svoje kože, već i o zdravlju i lepoti tvojih zuba, jer je Dental & Estetic team estetiku spojio sa stomatologijom. Kvalitetnim materijalima, adekvatnim edukacijama i stalnim praćenjem novih trendova u ovim oblastima, ordinacija Dental & Estetic team je zaradila poštovanje svojih pacijenata, a pozitivni utisci najbolje govore o kvalitetu njihovog rada.

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 10 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 13 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Editors choice