5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Lana Biondić, osim što je autorica dvije chick – lit knjige, te poslovna žena, odlučila se ne tako davno za sasvim novi podvig iz kojeg se izrodila linija haljina S – dress. S – dress žanje uspjehe i uvertira je za veliki povratak siluete.

Slika 1.10 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Lana Biondić na predstavljanju svojih S – dress

Po čemu su S – dress haljine posve drugačije od drugih haljina koje imamo prilike vidjeti?

S – dress se razvio u suradnji s tvrtkom Neores koja je imala sve sposobnosti za proizvesti takve haljine. Tkanine za S – dress nabavljaju se od poznatog proizvođača koji opskrbljuje i Victoria’s Secret i D&G.”

Što autorica kaže o S – dress?

“Ideja je krenula od mene. Najčešće je teško naći ono najjednostavnije, jer su u modi svi otišli u neke ekstravagancije. To sve na manekenkama izgleda fantastično, ali prosječna žena u ormaru mora imati nešto što se može nositi u milijun prilika i što nije sezonski, a pritom se u tome osjeća ugodno.”

Slika 2.8 S – dress: Sofisticirano i suptilno

S – dress u izlogu

S – dress haljine nemaju ušivene etikete i jedine u Hrvatskoj, pa i u svijetu, koriste posebnu tehnologiju tiska branda, odnosno logotipa na samu haljinu. Koriste se elementi bešavne tehnologije i svi su porubi lijepljeni, a ne šivani, što je također lako primijetiti. Tkanina dolazi iz Italije i taj postotak stretcha od 28 % nećete naći niti na jednoj drugoj liniji haljina u ready – to – wear kolekcijama, a da ne govorimo o ugodi nošenja eco materijala koji diše, što ćete osjetiti i na sam opip.”

Slika 3.7 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Koju biste odabrali za sebe?

Važno je napomenuti kako žene u S – dress haljini izgledaju mršavije. Zanimljivost je i to što je S – dress haljine nakon nošenja potrebno samo staviti u perilicu za pranje rublja i potom osušiti. Glačanje S – dress haljina nije potrebno, premda ih je moguće i glačati.

Heruc Galeria (u vlasništvu Lane Biondić) jedina u Hrvatskoj prodaje S – dress, dok u Srbiji S – dress prodaje Supermarket concept store.

Slika 4.5 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Neodoljivo ženstveno

Slika 5.5 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Želimo barem jednu!

Izvori fotografija: s-dress.com, buro247.hr, moda.hr


Ela Vujanić osim što je studentica stručnog studija sestrinstva, ona je i kolumnistica i novinarka. To joj nije bilo dovoljno, pa se zajedno sa svojom najboljom prijateljicom upustila u avanturu nazvanu Modni ručak, u kojoj su iskazale sva svoja kulinarska umijeća. Mrsko joj je pitanje “Što je pisac želio reći?”. Zašto? Zato što joj se, kao što i sami vidite, uvijek činilo da je pisac želio reći više od jedne stvari ili možda niti sam nije točno znao što želi reći.

Editors choice