Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Lana Biondić, osim što je autorica dvije chick – lit knjige, te poslovna žena, odlučila se ne tako davno za sasvim novi podvig iz kojeg se izrodila linija haljina S – dress. S – dress žanje uspjehe i uvertira je za veliki povratak siluete.

Slika 1.10 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Lana Biondić na predstavljanju svojih S – dress

Po čemu su S – dress haljine posve drugačije od drugih haljina koje imamo prilike vidjeti?

S – dress se razvio u suradnji s tvrtkom Neores koja je imala sve sposobnosti za proizvesti takve haljine. Tkanine za S – dress nabavljaju se od poznatog proizvođača koji opskrbljuje i Victoria’s Secret i D&G.”

Što autorica kaže o S – dress?

“Ideja je krenula od mene. Najčešće je teško naći ono najjednostavnije, jer su u modi svi otišli u neke ekstravagancije. To sve na manekenkama izgleda fantastično, ali prosječna žena u ormaru mora imati nešto što se može nositi u milijun prilika i što nije sezonski, a pritom se u tome osjeća ugodno.”

Slika 2.8 S – dress: Sofisticirano i suptilno

S – dress u izlogu

S – dress haljine nemaju ušivene etikete i jedine u Hrvatskoj, pa i u svijetu, koriste posebnu tehnologiju tiska branda, odnosno logotipa na samu haljinu. Koriste se elementi bešavne tehnologije i svi su porubi lijepljeni, a ne šivani, što je također lako primijetiti. Tkanina dolazi iz Italije i taj postotak stretcha od 28 % nećete naći niti na jednoj drugoj liniji haljina u ready – to – wear kolekcijama, a da ne govorimo o ugodi nošenja eco materijala koji diše, što ćete osjetiti i na sam opip.”

Slika 3.7 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Koju biste odabrali za sebe?

Važno je napomenuti kako žene u S – dress haljini izgledaju mršavije. Zanimljivost je i to što je S – dress haljine nakon nošenja potrebno samo staviti u perilicu za pranje rublja i potom osušiti. Glačanje S – dress haljina nije potrebno, premda ih je moguće i glačati.

Heruc Galeria (u vlasništvu Lane Biondić) jedina u Hrvatskoj prodaje S – dress, dok u Srbiji S – dress prodaje Supermarket concept store.

Slika 4.5 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Neodoljivo ženstveno

Slika 5.5 S – dress: Sofisticirano i suptilno

Želimo barem jednu!

Izvori fotografija: s-dress.com, buro247.hr, moda.hr


Ela Vujanić osim što je studentica stručnog studija sestrinstva, ona je i kolumnistica i novinarka. To joj nije bilo dovoljno, pa se zajedno sa svojom najboljom prijateljicom upustila u avanturu nazvanu Modni ručak, u kojoj su iskazale sva svoja kulinarska umijeća. Mrsko joj je pitanje “Što je pisac želio reći?”. Zašto? Zato što joj se, kao što i sami vidite, uvijek činilo da je pisac želio reći više od jedne stvari ili možda niti sam nije točno znao što želi reći.

Editors choice