Biti visok sa sobom nosi i prednosti i mane. Ipak, ovog puta govorimo zašto je dobro biti visok kada su modne kombinacije u pitanju.

Realno, postoje brojni bonusi i modne privilegije, počevši od one da lepo stoje kratke suknje kada imate dugačke noge, a i nikada ne treba kratiti farmerice, zar ne?

Čak je i privilegija kada pantalone deluju kao da su kratke, jer pobogu, ne može svako imati visinu 175cm.

Da se ne lažemo, kompleksi rade i nas visoke i vas niske, ali je ovog puta pažnja usmerena na visoke devojke i sve čari koje visina može da donese.

Pitanje je: zašto je dobro biti visok sa modne tačke gledišta?

Evo i odgovora!

Zato što:

Nikada ne moraš kratiti pantalone, a i kada se vide goli gležnjevi u kombinaciji sa dugim nogama, to je neverovatno seksi.

186 Sa modne tačke gledišta: Privilegije visokih devojakaVisoki garderoberi tebi ne predstavljaju nikakav problem. Možeš dohvatiti šta god poželiš i naravno da ti nisu potrebna pomoćna sredstva poput hoklica i stoličica. Amin! Samo tako nastavite i jednog dana osvojićemo Mont Everest, to vam garantujem.

266 Sa modne tačke gledišta: Privilegije visokih devojaka

Možeš nositi ravno, a ravna obuća je tako prokleto udobna. Ne moraš se cimati i razmišljati kako ćeš biti najniža i kako će te porediti sa tinejdžerkom, jer, jelte, tebe visina izvlači. Komotno možeš nositi ravno 24/7 i bićeš na visini zadatka!

358 Sa modne tačke gledišta: Privilegije visokih devojaka
Comments