Gotovo ništa nije primamljivije nego odlazak na zimovanje za vreme praznika. Produženi vikend ili nedelju dana na planini, okruženi pejzažima koji vape da ih uslikate i postavite na vaše Instagram profile – prava zimska idila. Neki vole da se oprobaju u zimskim sportovima, a neki su bukirali smeštaje kako bi uz kuvano vino ili sajder uživali u pogledu. Za šta god da se odlučite, neminovno je da vam je potreban savršen zimski autfit. Mi smo se potrudili da pronađemo odevne kombinacije poznatih koji će vas sigurno inspirisati, jer ko to ume bolje od Kardashianovih, Belle Hadid ili pak Paris Hilton?

Sestre Kardashian

Sestre Kasrdashian i njihovi autfiti su večita inspiracija. Kada je zimovanje u pitanju, možemo primetiti da se uglavnom odlučuju za jednobojne ili minimalističke odevne kombinacije. Kendall nam je pokazala svoje umeće na snowboardu u crnim pantalonama i jarko žutoj jakni, dok se Kourtney odlučila za nešto svetlije boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kourtney je izabrala da se stopi sa okolinom u svom belom skijaškom odelu. Uz kacigu preko lica gotovo je neprepoznatljiva, ali je zato spremna za svaku vrstu zimskog sporta.

Paris Hilton

Naravno da od Paris Hilton ne očekujemo ništa manje od glama! Iako je roze ipak boja koju verujemo da najčešće nosi, ova zlatna jakna jednostavno ostavlja bez daha. Kada se nalazite među belinom predela prekrivenih snegom neminovno je da želite da se istaknete. Kako se ne biste stapali sa okolinom metalik boje su idealan izbor. Poput Paris Hilton odlučite se za zlatnu ili srebrnu i zapanjite sve oko sebe dok se budete spuštali skijaškom stazom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Miley Cyrus

Glumica i pevačica uz koju smo odrasli svakim svojim pojavljivanjem iznenadi okolinu. Uglavnom se to dešava jer izabere da na sebi ne nosi preterano mnogo garderobe, ali kada je njena odevna kombiacija za zimovanje u pitanju – toplota je na prvom mestu. Miley Cyrus se odlučila za vintage look, noseći skafader zvonastih nogavica. Na sebi je imala i crnu rolku preko koje je okačila okrlice kako bi razbila monotoniju crne boje. Takođe, njena beretka je nepogrešiv izbor jer svaki autfit učini classy i elegantnim. Ovako koordiniran outfit idealan je za trenutke koje ćete provesti šetajući stazicama i za poziranje uz toplu šolju čaja na terasi restorana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Comments