Copenhagen Fashion Week je možda završen, ali se o trendovima uočenim na ulicama danske prestonice tokom tih dana i dalje priča! Za razliku od onih koje obično viđamo na revijama, ovi su znatno nosiviji “u stvarnom životu” i kao takvi nam mogu poslužiti kao dobar izvor inspiracije za naredne letnje, a kasnije i jesenje autfite. U nastavku ti donosimo naše omiljene trendove sa ulica Kopenhagena, kao i stajling savete za njihovu “primenu”!

Prsluk

Prsluk poput mantila je jedan od onih komada zbog kojih se ljudi sa divljenjem okreću za tobom na ulici! Izgleda moćno, izgleda fashion i definitivno podiže na novi nivo čak i izuzetno jednostavnu kombinaciju poput ove – bele majice i crne suknje. Ovo je ujedno i jedan od najboljih načina da ga uključiš u svoj stajling, zajedno sa aksesoarima u sličnim bojama kako bi celokupan autfit izgledao čisto, uredno i svedeno, ali na onaj kul način.

Nude

Posle crne, nude nijanse su druge na listi boja koje izgledaju otmeno, elegantno i nekako skupo. Koju god nijansu da odabereš sigurno je ona prava, a najbolji način da uključiš nude u svoj letnji stajling jeste onaj monohromatski – od glave do pete u istom tonu. Predlažemo ti da na to dodaš braon detalje (kaiš, torba, sandale), dok će se u celu priču nakit u boji zlata takođe odlično uklopiti!

Puffy haljine

Volimo duge, lepršave haljine jer se u njima osećamo prijatno, pa nam trend puffy haljina i te kako ide u prilog. Dakle, poenta je da one budu pomalo oversized, da imaju više slojeva, karnera i detalja koje im daju na volumenu, a ovakav model je najbolje nositi uz ženstvene aksesoare kako bi napravila odgovarajući balans.

Comments