Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Vaga

Osećaš se nesigurno i imaš utisak da ti na ljubavnom planu ništa ne ide. Tačno je da put kojim ideš nije poznat i utaban, ali strah je taj koji te sprečava da ostvariš ono što želiš. Ukoliko ti je jasno šta osećaš i znaš čemu težiš, pronađi u sebi mrvicu hrabrosti koliko je potrebno da izađeš iz svoje zone komfora u kojoj ti je toliko neudobno. Rizik se gotovo uvek isplati, a sada naročito. Vreme je da pustiš ljubav u svoj život!

Škorpija

Nisi raspoložena za površne odnose i ovo važi za sve, bez obzira na emotivni status. Dopisivanje i flertovanje preko telefona je uzbudljivo i to sve, ali tebi je trenutno potrebno nešto više, nešto ozbiljnije i dublje, nešto što će te angažovati na intelektualnom nivou. Imaš svako pravo da tražiš ono što želiš – razgovaraj otvoreno sa svojim dragim i reci mu da ti je trenutno najseksi njegov um. Veruj nam, i takvi intelektualni, ozbiljni razgovori mogu da budu jednako uzbudljivi i odgovorni za raspaljivanje varnica!

Strelac

Kao i Lavovi, i ti ćeš želeti da razmisliš još jednom o svom ljubavnom životu i, opet, ta rekapitulacija svega ne mora da bude razlog za kraj već naprotiv, na novi početak. Ukoliko se odlučiš za iskren i otvoren razgovor o svojim osećanjima i potrebama, rizik će se i te kako isplatiti – bićeš shvaćena i prihvaćena, a tvoj ljubavni život podignut na novi nivo. 

Jarac

Za razliku od drugih znakova koji se otvaraju ka drugima, tebi je potrebno da se otvoriš ka sebi, tačnije, da se posvetiš sebi i onome što je unutra. Zbog celokupne situacije, nisi sigurna šta dalje, nisi sigurna šta osećaš i šta treba da radiš, samo znaš da ti je potrebna pauza i prilika da se osamiš. Možda je isto potrebno i tvojoj dragoj osobi? Razgovarajte, ne ostavljaj nikoga bez reči. Budi iskrena i uradi ono što osećaš da je ispravno. A kada u toj samoći shvatiš šta želiš – samo hrabro napred! Možeš ti to.

Vodolija

Centar tvog života je ljubav. I to je sve što treba reći. Ipak, obrati pažnju – previše brineš o tome šta tvoj dragi hoće, a ne šta ti hoćeš. Vreme je da i sebi ispuniš neke želje, zar ne? Fokusiraj se na sebe. Od ljubavi prema sebi počinje i ljubav prema drugima.

Ribe

Osećaš se uplašeno i zabrinuto zbog svega, ali, ko se ne oseća tako? To je razlog više da se okreneš sebi i svojim osećanjima, povezivanju sa sobom, a tvoji dragi ljudi (partner ili prijatelji) će biti tu da ti pomognu ukoliko ti je to potrebno, kako bi se osetila sigurno i stabilno. Imaš svu podršku da brineš o sebi, a kada središ svoje misli i osećanja, moći ćeš hrabro da kreneš ka ostvarivanju svojih #lovegoals.

Naslovna fotografija: instagram.com/koketit

Ivana

Editors choice