U petak 18. septembra održava se 12. Međunarodni sajam master, MBA i doktorskih studija – MBAfair™ 2015. Svi oni koji žele da unaprede svoja znanja i dobiju pregršt novih informacija korisnih u procesu daljeg obrazovanja, imaju priliku da besplatno, u beogradskom Hyatt Regency Hotelu od 16 do 20 časova, stupe u kontakt sa predstavnicima desetak inostranih i domaćih univerziteta.

Nezaposlenost mladih u Srbiji je rastući problem. Zbog ekonomske krize i situacije u zemlji, veliki broj njih ne uspeva da pronađe posao posle završenog školovanja. Tržište traži specijalizovane kadrove koji se izdvajaju od ostalih. Za mnoge master i MBA studije predstavljaju tu mogućnost.

NIK 0305 Sajam master studija u Beogradu

Na ovogodišnjem sajmu pored predstavljanja programa postdiplomskih studija iz: Austrije, Grčke, USA, Velike Britanije, Mađarske i Srbije, biće organizovano i predavanje na engleskom jeziku “Eco-Innovation: Sharing Economy Driving Innovation“, koje će voditi predstavnici Poslovne škole Centralno evropskog univerziteta (CEU) iz Budimpešte. Učesnici će nakon pohađanja ove radionice dobiti sertifikat koji će im pomoći u daljem školovanju i karijeri. Broj mesta je ograničen.

I ove godine posetioci sajma imaju jedinstvenu priliku da upoznaju predstavnike najboljih fakulteta u regionu na jednom mestu. Posetioci će naučiti više o mogućnostima daljeg školovanja, dobiće savete kako bi njihovo napredovanje i dalje usavršavanje išlo u pravom smeru, a upoznaće se i sa opcijama studiranja u inostranstvu putem stipendija.

NIK 0519 Sajam master studija u Beogradu

Ulaz za posetioce na sajam i predavanje je besplatno, sve što je potrebno jeste registracija na sajtu.

Više informacija možete naći na sajtu ili Facebook stranici MBAfair Belgrade.

Comments