Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Oral B objavljuje svoju prvu globalnu saradnju sa Šakirom – zvezdo  koja je dvostruki dobitnik nagrade Gremi i čiji albumi broje višestruke platinumske tiraže. Brend koji je poznat po kreiranju lepših i beljih osmeha širom sveta, prepoznao je Šakiru kao nekoga ko zaista veliča svakodnevnu multidimenzionalnu briljantnost jedne žene, koja se reflektuje kroz njen osmeh.

SLika 1 Šakira postala globalni ambasador brenda Oral B

“Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je Šakira ekskluzivni globalni portparol brenda Oral B”, rekao je Stiven Skvajer, Global Marketing Direktor za oralnu negu. “Kao višestruko nagrađivana umetnica, zvezda rijalitija “The Voice” televizije NBC, filantrop, ikona lepote i majka, Šakira predstavlja pravi duh multidimenzionalne žene, i uvek sve radi sa briljantnim osmehom na licu. Presrećni smo što ovako lepa i jaka žena kao što je Šakira predstavlja naš brend.”

Kao globalni brend ambasador, Šakira će podržati lansiranje najnovijih dodataka  Oral B kolekciji nagrađivanih proizvoda, koji se pojavljuju u štampanim i televizijskim reklamama ovog brenda, PR aktivnostima i onlajn izdanjima.

Slika 239 Šakira postala globalni ambasador brenda Oral B

“Uzbuđena sam što ću sarađivati sa brendom Oral B kao njegov globalni ambasador – uvek sam verovala da nam je osmeh jedan od najvažnijih aduta u životu”, rekla je Šakira. “U pitanju je svetski priznat brend i ja znam da ćemo biti sjajni partneri, posebno kada zajedno budemo radili na podršci deci u Kolumbiji kroz moju fondaciju Barefoot Foundation.”

Editors choice