Ne, nikako zbog toga da biste imali alibi da budete na strani onih koji im uskraćuju osnovna prava. U tom slučaju bolje je da zdipite najbliži kamen i svitlate ga u glavu prvom tipu sa prečupanim obrvama koga sretnete na Terazijama. Možda nije gay? Nema veze, vi se borite za principe. Tradicionalne, naravno, a oni nalažu da su obrve a la Momčilo Krajišnik ultimativni dokaz muškosti.

Zašto je bolje da to uradite? Zbog toga što tako pokazujete da ste retardirani, ali makar iskreno retardirani, a ne retardirani licemer. Umete da brojite? U predloženom slučaju jedna loša kvalifikacija, u drugom – dve.

Takođe, varate se ukoliko mislite da je posedovanje gej prikolice za jurcanje po tržnim centrima ili “ubadanje” parova po šolji, dokaz da ste posebni. Tako razmišljaju samo istinski zatucene individue.

Za normalne ljude (normalno čitati kao razumno) modusi su sledeći:

– Kolega je kolega silom prilika ili na obostrano zadovoljstvo.

– Drug je drug zbog toga što je interesantan, duhovit, kvalitetan.

– Prijatelj je prijatelj zato što ste ga procenili kao dragocenu osobu koju pritom poštujete i volite.

Nikakve orijentacije sa tim nemaju veze niti se petljaju u to.

Pritom, prerasuda da je gay friend čista egzotika, upravo je, kao što piše – predrasuda. Moguće je da se niste udubljivali, moguće je da su vas lagali, vrlo je verovatno da niste mozgali na tu stranu, ali gejevi su all around i nije isključeno da vaša debela komšinica sa visokog partera, umotana u trikotžu Ivković od glave do pete, ne krije bar dva primerka u ormaru. A vi – u cipelama sa crvenim đonom za koje teta Sneža Dakić Mikić tvrdi da su jako skupe, a ona boginja što ih ima i da se baš po đonu poznaju – tako kasnite za svetom ili srpskom verzijom belosvetskih trendova.

48f6b8a555dbfd08 bay of married pigs 1024.jpeg.preview Samo za devojke: Zašto je dobro imati gej prijatelja?

Drug je drug zbog toga što je interesantan, duhovit, kvalitetan

Comments