Vidite ovako, ako tražite zbog trendova, zaslužili ste da vas prvi prijavljeni za to mesto, počasti sočnom konjušarskom psovkom. Umeju to gejevi, ne zavaravajte se. Uostalom šta mislite kako se izražavaju gay konjušari? Citiranjem Molijera u originalu? To vam ne znaju ni ovi sa Megatrenda, rektor Mića izbacio iz nastavnog plana. A vi mislite da takva sorta, tj. miks ne postoji? Manite se tih opštih mesta na temu istraživanje povezanosti i kauzalnosti profesije- seksualne orijentacije-krvne grupe-boje očiju. Bićete bliže istini.

Dakle, ako vam je do egzotike, tražite alternativne načine. Samo nemojte preko živih ljudi, surovo je. Zaboravite na pružanje utočišta progonjenim Afrikancima iz Banje Koviljače ili drugovanjem sa ekipom sa Kineske pijace. I u tom slučaju ispadate i licemer i ono drugo. A i Sneža o tome ništa nije rekla. A kamoli da je na pomenutoj pijaci nešto pazarila. Ni ekser, bre!

I gejevi zaslužuju iskreno drugovanje. Načelno. Sad, svaki među njima je priča za sebe. Ološ je ološ na šta god se ložio, car je car i kad se tuca na svaka dva sata. Raščistili smo. Krećemo na korsine aspekte.

Gay prijatelj, uz sve rezerve i opasnosti generalizacije, može uvek da vas posavetuje kako da vam se, glede materijala, teksture i dezena, uklopi sve što nameravate da stavite na sebe ili pomodno rečeno da “ponesete”. Znate ono – “Ona to može da ponese/iznese” itd. Čak i kad ne može. On će učiniti da “nošenje” makar solidno prođe. Holivud zna koliko, posebno za svoje zlatno doba, duguje velikim stilistima i dizajnerima koji su nameštali sise glumicama bez erektilnih ispada.To ne znači da je nemoguće sresti pedera sa duksericom upasanom u trenerku. Čisto da napomenem zbog uopštavanja.

Takođe, opet načelno, dakle, može da bude, ne mora da znači, da vas nauči kako da suparnici zagorčate život bez upotrebe čini i veštičarenja po punom Mesecu. I to tako da vam dotična ne samo ostavi dečka na miru već i da vam ponudi svog na popodne ili ceo vikend. Gejevi sa onom ženski intuitivnom stranom, dobro razvijenom, bez po muke mogu da vam ponude plan kojeg se ne bi postidele Aleksis Karington, Kolbi Dekster, Miranda Prisli i Kruela de Vil. Rubi i Uzurpardore se i onako više niko ne seća, a i seljački je.

Gejevi, sorte beef koji žive u teretani, a kući svraćaju par puta nedeljno, uvek će vam pomoći oko grubih radova bez opasnosti da vam se njihova ruka nađe na gluteusu dok tražite nešto ispod kreveta koji je određen za evakuaciju. Takođe, načelno. Seksualnost je velika, duboka, nepredvidiva.

Redovno ćete biti apdejtovani glede belosvetskih red carpeta, muzičkih i modnih industrija, Grand produkcije, ljubavnika Nataše Bekvalac, planova JK, blamiranja Bojane Stojković i tako unedogled. Sve zavisi od njegovh i vaših aspiracija, tj. šta više volite, odnosno da li ste turbo, urbo ili drnč (bezukusna mešavina svega i svačega). Birajte – od domaće do američke Gage.

Društvo za svaku priliku? Nemojte da sumnjate. Pederi se bolje zabavljaju. Još ukoliko mu dopustite da vas odvede na “njegovo mesto” provešćete se bolje nego ikada pre. To znaju sve “drugarice” koje su, kada su jednom ušle u gay klub, zaboravile i na Lukasa, Hua Hua, Tube, Moncu, Panterse, Povetarac, Plastic – ponovo, sve zavisi od ukusa. A u klubovima ove vrste, Beograd doduše uvek ima samo jedan “aktivan”, program vam je koncipiran kao mešano meso – od Silvane do Nirvane.

Tolerancija i sinkretizam na delu. Da svi bokovi i podignute ručice budu srećne.

Tvoja nova devojka je prelepa Samo za devojke: Zašto je dobro imati gej prijatelja?

Takođe, ukoliko su vas ozbiljno smorili startovi tipa Izvini, odakle se znamo ili Zašto dama sedi sama, sve do hardcore-a u maniru Ličiš mi na Umu Truman, ista si mi Gvinet Paltron – ovde ste bezbedni. Kada se te bezbednosti zasitite nije isključeno da nećete sresti straight tipa koji će vas oprezno pitati za hm, naklonosti. I da ne zaboravim – Dvoje su se tako smuvali!

Benefiti:

Duhovitost – veselo veče, popodne, noć i praskozorje…

Partner za raznorazne hobije u opsegu od okretanja šolje do generalke na gajbi. Nisam zao, ima tu i čitanja zajedno, svako svoju knjigu, recitala i slušanja ploča, društveno korisnog rada, ali malo….

Frizer kad zatreba. Manikir kad zatreba. Kuvar kad zatreba. Lekar, pekar, dekorater i ukoliko imate sreće i ukoliko zaslužujete – Čovek kad zatreba i kad nije neophodno.

Zezanje na stranu, a sva ova pravila su šala uz neobavezno zrno istine, suština je u tome da razmislite. Ne o drugaru, potencijalnom ili već prisutnom, već o sebi.

Kako se odlučujete za nešto u životu?

Zbog čega radite određene stvari?

Zašto nekog zovete prijateljem?

Zašto provodite vreme sa njim kako god da ga zovete?

I šta god da o njemu stvarno mislite…

Šta je poza, šta must have, a šta od istine – VI?


Milan Nikolić najviše veruje u moć u reči. Rastao na nekom čudnom mestu između Kamija i Henrija Džejmsa, Alana Poa i Bajrona, pobune i konformizma. Konačno sazreo uz Tomasa Mana zahvaljujući kome je shvatio da se neki konflikti ne mogu izmiriti ali da se mogu mirno, lepo i pomalo setno nositi u sebi. Voleo bi da bar jedan sat živi na nekom platnu koje je potpisao Delakroa, zbog toga što smatra da samo strast mislima daje boju, rečima snagu, minutima nezaborav, a životu pravo da se tim imenom zove.

Comments