Ognjen Milošević je rođen 1989. godine i apsolvent je Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Modelingom se bavi iz hobija. Svoj modni stil bi opisao kao casual, baš kako i sam kaže “farmerke i majica – nema bolje”! Sviđa mu se kako se oblače devojke u Beogradu. Nakon fakulteta planira da obiđe ceo svet, prva tačka na mapi je Kina. Ognjen svira i gitaru u bendu Supernova. Ostavio je poruku za sve vas: “Trenirajte, osećajte se lepo u svojoj koži jer je život samo jedan”!

DSC02304 Samo za tvoje oči: Ognjen Milošević

Kad je već leto...

DSC02287 Samo za tvoje oči: Ognjen Milošević

da i mi malo povisimo temperaturu

DSC02276 Samo za tvoje oči: Ognjen Milošević

Dame, na vama je da ostavite komentar na ovu fotografiju

DSC02258 Samo za tvoje oči: Ognjen Milošević

I nigde bez osmeha

Garderoba: Salsa (farmerke), NewYorker (košulje)

Fotografije: Jelena Vorkapić, Nesi

Prethodne tekstove iz serijala “Samo za tvoje oči” možete pogledati ovde.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky Strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.

Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.


Comments