Voleti sebe, ponekad znači razotkriti sebe, srušiti sebe i ponovo graditi sebe. Mučan je to posao, rudarski i graditeljski. Ponekad je to jedini način da nastavite da se razvijate, da nađete svoju stabilnost i unutrašnji mir, da steknete osećaj sopstva u koji nećete sumnjati i koji će vas pratiti dalje na vašem putu, koliko god on trnovit bio. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALISSA (@alissajanay)


Uz brutalnu iskrenost, zadržite i tu nežnost prema sebi, trebaće vam. Jer čeka vas puno samoopraštanja, zbog surovog nasilja koje ste počinili nad svojim bićem, nad detetom u sebi, zbog mnogih grešaka koje ste kasnije napravili, uslovljeni postavkama koje ste usvojili i razvijali, snalazeći se da preživljavate i opstajete. 

Transformišući sebe, menjate i sve svoje bliske odnose, a to je izvanredna prilika da praktikujete ljubav prema sebi – neki odnosi neće preživeti vašu transformaciju, neki će postati bolji, a stvorićete i neke nove. Promene će zahvatiti i sve ostale aspekte vašeg života, a vi ćete biti u njihovom centru, svesni da je vaš život u vašim rukama i da imate privilegiju, odgovornost i zadovoljstvo da ga preoblikujete. 

Naslovna fotografija: instagram.com/alissajanay

Brankica Milošević 

Comments