Koliko puta su vas nezadovoljstvo kosom i neprijatan osećaj kože glave naveli da otkažete planove i ostanete kod kuće? Ukoliko se borite se osetljivom kožom vlasišta koja se peruta, a perut primećujete ne samo u kosi već i na svojoj odeći, znate o čemu govorimo. Perutanje može izazvati osećaj nesigurnosti i aktivno uticati na samopouzdanje i socijalni život – ali trebalo bi da znate da je perut izuzetno čest problem, sa kojim se susreće čak više od 50% populacije.

Oko peruti i dalje postoji stigma, a mi smo tu ne samo da je “razbijemo”, već i da vam pružimo efikasno rešenje! U nastavku vam predstavljamo savršenu hair care rutinu za osetljvu kožu vlasišta i šampon protiv peruti, koji deluje već nakon prvog korišćenja.

1200x628 1 e1667992056115 Hajde da destigmatizujemo perut! Ovo su najčešći razlozi njegovog nastanka i način da uklonite do 100% vidljive peruti

Volimo sebe, destigmatizujmo perut

Prvenstveno, najvažnije je da budemo svesni toga da perut nije “bauk” i da nastaje usled osetljive kože vlasišta, čiji je mikrobiom narušen. Dakle, sve što je potrebno je da ga vratite u ravnotežu, korišćenjem proverenih, pouzdanih i dermatološki ispitanih proizvoda. Kao što tretiramo svoju osetljvu kožu lica i kreiramo skin care rutinu koja će ciljano delovati na probleme našeg tipa kože – isto tako bi trebalo da pristupimo i hair care rutini. Uz adekvatnu negu i posvećenost ne samo što ćemo se rešiti peruti, već ćemo iskazati ljubav prema sebi i vratiti narušeno samopouzdanje.

Osetljiva koža vlasišta - kako nastaje perut?

Kada je barijera kože, odnosno mikrobiom, narušen, javljaju se prvi znaci peruti. Osetljiva, suva koža glave izaziva svrab i naslage peruti na vlasištu koje, ukoliko se ne tretiraju na vreme, mogu izazvati dalju nelagodnost. Zato je potrebno ne samo ukloniti perut, već i vratiti ravnotežu mikrobiomu, kako se perut ne bi iznova i iznova stvarala u budućnosti. Rešenje ovog problema leži u pažljivo odabranom šamponu, a naš izbor su revolucionarni VICHY Dercos šamponi za suvu i normalnu do masnu kosu. U nastavku vam otkrivamo više o njihovim prednostima i načinu na koji deluju!

1200x1200 Hajde da destigmatizujemo perut! Ovo su najčešći razlozi njegovog nastanka i način da uklonite do 100% vidljive peruti
1200x1200 1 Hajde da destigmatizujemo perut! Ovo su najčešći razlozi njegovog nastanka i način da uklonite do 100% vidljive peruti

VICHY Dercos - efikasno rešenje protiv peruti

VICHY Dercos šamponi protiv peruti uklanjaju do čak 100% vidljive peruti*, a rezultati su vidljivi već nakon prvog korišćenja. U njihovom sastavu nalaze se salicilna kiselina i selen disulfid, aktivni sastojci zahvaljujući kojima ovi šamponi vraćaju ravnotežu mikrobiomu kože vlasišta* – a njihova formula kreirana je pod dermatološkim nadzorom. Bilo da se susrećete sa suvom ili masnom peruti, VICHY Dercos šampon protiv peruti za suvu kosu i VICHY Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kosu klinički dokazano deluju, a na vama je da isprobate onaj koji odgovara vašem tipu kose i pružite joj tretman koji zaslužuje! 

1200x628 e1667992256152 Hajde da destigmatizujemo perut! Ovo su najčešći razlozi njegovog nastanka i način da uklonite do 100% vidljive peruti

Volite, negujte sebe i nikada sebe nemojte sagledavati samo kroz problem koji vas trenutno muči. Zaboravite na perut, pružite vlasištu negu koja mu je potrebna i uživajte u dobrom osećaju u svojoj koži.

Dercos - ekspertiza za vlasište i kosu!

*Ispitivanje korisnika sprovedeno na 295 ispitanika nakon 2 nedelje redovne upotrebe - Italija. **Kliničko istraživanje sprovedeno na 45 ispitanika sa primenom 3 puta nedeljno, slike odgovaraju ekvivalentnom rezultatu ocene prianjajuće peruti.

VICHY Dercos šamponi dostupni su u svim apotekama, a za više informacija o Dercos šamponima i drugim VICHY proizvodima posetite vichy.rs i zapratite VICHY na Instagramu i Facebooku.

Comments