Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Nova noć. Novi san. Nova ja. Nov “on”. Nova osećanja.

Bojažljive reči silaze sa mojih usana. Bude nadu… tračak svetlosti u mom postojanju. Želja za tobom jača je od Sunca koje prži moju kozu i Meseca koji obasjava moje krupne oči.

Pogledaj dobro u moje oči i videćeš se. Zamisli sebe u njima, videćeš osmeh na mom licu. Ako ne budes skidao pogled možda odsanjaš jedan lep san. Vodiću te kroz njega.

Trebalo bi da izgleda ovako :

“Uzela je njegovu ruku i krenula da ga vodi do najbliže obale. Posmatrao je i slepo vođen njenim dodirom koračao. Njene oči su mu sve govorile. Osećao se spokojno. Seli su na pesak, dok je Mesec skromno obasjavao njeno telo i davao mu neobičan sjaj. Njena usta su ga dozivala. Od morskog vetra osetila je jezu, telo joj je podrhtavalo. Čekala je njegov dodir. Zagrlio ju je, ne bi li je ugrejao. Mada je osećala još veću jezu i želju za njegovim dodirom. Obavio je svojim rukama i stavio usta na njen vruć vrat, pomislivši kako lepo miriše. Probudila se željna da zauvek ostanu zagrljeni. Umiljavala se kao mačka, ne bi li se ugrejala. Krenuo je da kaze nešto, ali u tom trenutku mu je stavila prst na usta i očima rekla da ne kvari ovaj trenutak.

Mazila ga je po kosi dodirujući njegov dugi vrat. Strast se mogla videti iz njegovih očiju. Lagano ju je uhvatio za vrat i prstima prešao preko njega. Vatra… Primakao je svoja usta i gledao je pravo u oči. Plivala je u njima. Vlažnim dodirom svoje gornje usne krenula je igra leptira. Legli su na pesak koji je postajao vruć od njihovih tela. Dodiri su vrištali u tihoj noći, dok je more bacalo svoje talase kvaseći njihove tabane…“

Silueta par San na Javi

Ostao je zapanjen snom u njenim očima. Vlažio je svoje usne i tražio reči kojima će opisati kako se trenutno oseća. Nije ih bilo.

Želeo je da je pored nje, da ponovo pogleda u njene oči i da celu večnost uživa u divnom putovanju.

San i java se smeniše. Samo njihovi pogledi su ostali u tihoj noći, tražeći Mesec koji ih je spojio. Dodiri, nadanja i ruke koje stoje i dalje otvorene za jedne oči koje je stalno gledaju, ne bi li sve ovo postala stvarnost.


Milica Denić je PR menadžer, fotograf, dežurni serviser kompjutera u komšiluku i nepopravljiva kupoholičarka. Voli svoj alter ego, leto, country muziku, filmove, RPG igrice i jacobs 3 u 1. Trabunja o raznim temama na svom blogu. Njen moto je “In omnia paratus”.

Editors choice