WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Koliko god ne verovala u klasiku ili se sklanjala od klišea, svaka devojka je makar jednom u životu (a sasvim sigurno mnogo više puta) svoj look upotpunila neprevaziđenim crvenim karminom. Čudno je kako jedna takva sitnica utiče na naše raspoloženje, samopouzdanje, energiju koju šaljemo – uz ovaj crveni detalj se osećamo smelije, moćnije, ženstvenije, zavodljivije… Nastavi niz po želji. Prosto, nemoguće je osećati se loše ili nesigurno kada na usnama imaš crveni karmin, potpisujem!

Sara Jo Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Lično, najviše volim da se moj celokupan makeup svodi na crveni karmin – ne treba mi ništa drugo na licu, osim, okej, možda malo hajlajtera. Pa ipak, imam više drugarica koje nije da ne vole crvene karmine, ali ih retko nose uz izgovor da meni bolje stoje jer sam plavuša, dok na njihovim licima on ne izgleda ništa posebno. Isprva mi nije bilo jasno kako je moguće da nekome ne stoji crveni karmin, ali onda sam shvatila da to zapravo ima veze sa tenom, odnosno tonom kože – one jednostavno nisu znale da odaberu odgovarajuću nijansu.

Da li znaš koji je tvoj ton kože? Da li je topao, hladan ili neutralan? To ćeš najlakše odrediti tako što ćeš jednostavno pogledati koje boje su ti vene – plava i ljubičasta boja odaju hladan ton kože, zelena otkriva topao ton kože, dok je ton kože neutralan ukoliko ne možeš jasno da proceniš njihovu boju.

jovana Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Sada kada to znaš, lako je odrediti koja nijansa (ili više njih) crvenog karmina odgovara baš tvom tenu. AVON u svojoj ponudi ima preko 30 nijansi mat ruževa koji su razvrstani tako da odgovaraju svakom tonu kože, a od čak 9 različitih crvenih nijansi sigurno ćeš pronaći svoju omiljenu. Svilenkasta formula, lako nanošenje, savršena pokrivenost i prijatan osećaj na usnama (bez isušivanja) – True Colour Perfectly Matte ruževi su naša nova makeup opsesija!

tijana Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Gde su crveni ruževi, tu je naravno i Sara Jo kojoj su oni zaštitni znak od samog početka karijere. Sara je zajedno sa devojkama koje su pobedile u konkursu, Tijanom i Jovanom, isprobala svih 9 nijansi i izdvojila one koje joj najbolje pristaju prema tenu. Bilo je zapravo jednostavno, ali i zabavno – da li si ikada probala ovakav lipstick challenge?

Onda, koja je tvoja savršena crvena nijansa?

Fotografije i video: WANNABE MEDIA (Vesna Kojić)

Ivana

Editors choice