Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

U spotu za obradu pesme “Neko te ima noćas” grupe Vang Gogh, u okviru projekta #ZvezdePevajuZvezdeXtra, princeza srpskog popa Sara Jo pokazala je da se veoma dobro snalazi i u ulozi glamurozne dame. Poznata po svom eksperimentisanju u muzičkom i modnom stilu, Sara nas je iznenadila još jednim svojim izdanjem kojim pokazuje da zaista može sve.

Do sada nazivana srpskom Rihannom, Britney Spears ili Miley Cyrus, Sara Jo je bila ikona urbanog stila beogradske geto devojke, ali sada nastavlja da gradi svoj stilski put i time govori da je ona mnogo više od samo urbanog dela sebe. Ona više nije devojčica niti devojka, već ambiciozna i talentovana mlada žena koju tek čekaju najveći uspesi u karijeri.

View this post on Instagram

Verujem da ste proteklih nekoliko godina imali prilike da čujete za projekat #ZvezdePevajuZvezdeXtra 🎙 @radio_s1 je ovog puta okupio peeet mladih ženskih izvođača 💅🏻 Imale smo zadatak da obradimo nekoliko legendarnih numera i da ih poootpuno novim aranžmanima učinimo svojim 🤭 Kao treća učesnica, sutra izlazi moja verzija #NekoTeIma od @musicvangogh 🥳 S obzirom na to koooliko sam je puta slušala u Đuletovom izvođenju, bilo je dosta izazovno ostaviti po strani original, ali itekako uzbudljivo 🙌🏻 Radeći u studiju, @igor_link @nemanja.antonic i ja smo se potrudili da damo ovakvom evergreen tekstu novu dimenziju i da se od prvih taktova oseti lični pečat, pa zato ne mogu da dočekam da čujem vaše utiske! 🥰 Hvala @radio_s1 na novom kreativnom iskustvu! ♥️ Velika ljubav za celu ekipu!

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

Sa hitovima kao što su “Mili, Mili”, “Bez Sna” i “Kaži Mi”, Sara najavljuje i svež novi muzički pravac na srpskoj sceni. Ona svojim radom promoviše svetski pop zvuk, koji joj je već doneo veliku popularnost, a verujem da će u Beogradu tek naći svoju još veću i pravu publiku. Kroz ove numere, Sara se pored melodija igra i sa stilom, pa tako u spotu za “Mili, Mili” vraća “brzu” estetiku Beograda iz 90-ih godina u svakom smislu, od autfita, preko modnih detalja, frizure pa do samog načina snimanja spota.

Ovo retro stilsko eksperimentisanje zatim nastavlja u spotu za “Kaži mi”, koji me estetikom podseća na filmove iz 2000-tih godina sa izraženim plesnim koreografijama, kao što je “Step Up”, koji je poznat aposolutno svakome ko je rođen 90-ih godina na ovoj planeti. Ovaj povratak retro elemenata uz moderni muzički zvuk, podseća me pomalo na Dua Lipu, čiji poslednji album nazvan “Future Nostalgia” upravo, takođe, spaja te dve krajnosti.

View this post on Instagram

💥 #MILIMILI 💥

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

Editors choice